0 oy
5,575 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar merhaba..

Folik asit ilacını içince acayip uykum geliyor sersem gibi oluyorum kabızlık yapıyor . Ve en çok rahatsız olduğum konu ise afedersiniz ama idrarimda sanki ilaç kokusu geliyor rahatsız oluyorum . Doktora bayramdan sonra gidicem. İlacı içmeyi birakmalimiyim ? Bazı arkadaşlarım beni çok etkiledi diye bıraktım dedi bazıları gece uyumadan önce içiyordum dedi. Ama bana saçma geldi hiç bir ilaç uyumadan önce alınmamalı diye düşünüyorum ama yaniliyormuyum ? Arada kalbimde çarpıntı oluyor . Ne yapmalıyım kızlar ? Kullandığım ilacın resminide atayım size belki aranızda kullananlar vardır..

image

8 Cevaplar

0 oy
(4,752 puan) tarafından
Evet canım ilaçtan bu arada halıların aynı benım yatak odamın halıları gibi 
tarafından
Bilerek flaşlı çektim sonra salonun reklamını yapmak için çekmişsin diyenler olmasin diye .
(4,752 puan) tarafından
İyi yaptın canım
tarafından
Benimde holümdekilerle ayni :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç aylıksın ona göre vitaminler var için folik asit olan onlardan kullan. Bana hiç oyle olmadı
tarafından
9+6 haftaligim canım baş agrilarimda var ilk basta yoktu şimdi çoğaldı birden .
tarafından
Evet bas agrıları zaman oluyor sonra geçiyor. Diğer durumu bilmiyorum canım
tarafından
Tmam canım teşekkür ederim ❤️
0 oy
(17,859 puan) tarafından
Bende de uyku yapıyordu , doktorum yatmadan once iç hem uykun verimli olur demisti. Ben hep uyumadan önce içerdim.
tarafından
Uykudan önce içiliyor mu doktorum günde 1 k3re iç dedi sabah öğle akşam frk etmez demsti
(17,859 puan) tarafından
Benim içtiğimin markasi farklıydı ama bana uykudan önce iç demisti doktorum canım.
0 oy
tarafından
Folik asit yan etkisi yapmadi hic bana  kan ilaci kullaniyorsan o yapar
tarafından
Sadece folik asit kullanıyorum canım idrarimda ilaç kokusu geliyor tedirgin oldum açıkçası.
0 oy
(12,841 puan) tarafından

Tırnağn kaç senelik kız :D 

Progestan kullanıyor musun? Ben progestan+folbiol+kan ilacı kullanıyordum ayakta duramıyordum valla :D olduğum yere bayılp uyuyordum. Folbioldan değil ama progestan oyle yaoıyordu beni. 

Dr.a sormadan kafana gore ilaç kesmeni tavsiye etmem cnm. Yan etki yapıyor ise gece ytmadan iç skıntı olmaz..

tarafından
Tırnağım çabuk üzüyor canım senelik değil :D
Kabızlıkta yapiyor bende idrarimdada ilaç kokusu var sadece folik asit ilacı kullanıyorum bayramdan sonra gidicem doktora kesin banada verirler ilaç.iyice salaklasirim :D
(12,841 puan) tarafından
:D ya ilaç kokusu bnde de oluyordu. Zaten gebeliğim boyunca hep kabızdım da hahah :D yani merak etme tek değilsn cnm sorun yoktur
tarafından
Doktora gidince yinede dile getiriyim :) diğer gidişimde bir sürü şey soracaktım agda ve cinsellikle ilgili bebeğin kalp atışını duyunca herşeyi unuttum teşekkür ederim teşekkür ederim diye diye çıktım ayy ne salağımm :D
(12,841 puan) tarafından
:D cnm duşuk tehliken var fln dmediyse hic biri skıntı olmaz
tarafından
Şükür yok canım alttan muayene edince düşürecek sandım valla
0 oy
tarafından
Ben folik asit sadece 1 hafta kullandım aynı dediğin gibiydim. Sonra bıraktım kullanmadım ama bırakma sebebim tabiki yan etkilerden olan şikayetlerim değildi. Beslenme duzenimi yüksek folikasit kaynaklarına göre düzenledim. Burda herseyimiz doğal sayılır besinlerden karsilayabilirim diye düşündüm ve gayet de başardım. Ama senin böyle bir imkanın yoksa mecbur kullanacaksın canım folikasot bebek için önemli 
tarafından
İştahım hiç yok canım hiç bişey istemiyor ilaçtan kaynaklı sanırım. Sanki depresyonda gibiyim hamile degilimde..
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Folica kullan canim bende de ayni sikintilar olmuştu folibol da ihtiyacimizdan 15 kat daha fazla folik asit bulunuyormus ve onu idrar ile atıyormuşuz ondan dolayi ağır gelmiştir 
(2,371 puan) tarafından
Folibol içtim canim kürtaj olmadan önce daha sonra kürtaj oldum bebek istiyorsan folik asite başla demişti doktor hangisi olsun dedim folica alabilirsin dedi
tarafından
Yarın doktoruma gideyim kabızlık kötü etkiliyor beni sanki 4 aylik hamiel gibi duruyorum hem gaz hem kabızlık agirlasiyorum
(2,371 puan) tarafından
Bendede onlar oluyordu şimdi bebeğim yasasaydi 20 haftalik olacakti insallah suan bende hamileyimdir :)
tarafından
İnsallah kuzumm evlat acısı çok zor Allah'ım kimseye yaşatmasın. Yasayanada tez vakitte kucağına bir bebiş nasip etsin inşallah ❤️❤️
(2,371 puan) tarafından
Insallah canim sağlıkla sihatle kucağına almak nasip etsin allah
0 oy
tarafından
Ben hic icmedim 
tarafından
Kiz hamilelikten o ilactan degil istiyorsan icme ama ilk 3ay fln ic diyor doktorlar sen doktoruna sor kabizlik fln her hamilelikte olur o ilactan degil canim
tarafından
Ben ilaç diye düşünmüştüm :D
tarafından
Yok kiz ilactan degil o :-D bende de olmustu bas agrisi halsizlik uyku kabizlik sık sık idrara cikma yani o seyler normal canim korkma
tarafından
Tamm canım korkumdan değilde çok kötüyüm öyle böyle değil kıçımı kaldırmıyorm eşim hergun yemek yapıyor temizliği yapıyor. İçim rahat etmiyor. Sonra herkes diyecek iyiki bii hamile kaldı b.kunu çıkardı hep yatıyor herkes hamile kalıyor bunun gibi değildir diye :D
tarafından
Kiz bisey olmaz bende ilk 3ay hic bisey yapmadim 3aydan sonra gecer :))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 506 göst.
3 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ozlemm5561 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 58 göst.
0 oy
3 cevap 84 göst.
0 oy
9 cevap 283 göst.

Kategoriler

1,499,601 soru