Kızlar smdi nasıl anlatsam bugün öğlen kaynnamlardaydim aynı binada yasyorz büyük gorumcem kaynanmda kalyo.esi şehir dışında olduğu için ewide bizim aynı sokakta 2 çocuğu War korktuğu için kaynanmda kalyo neyse kalsın bni ilglnedirmz bugün kaynanm dedi kızıma gitcz yani küçük gorumceme sonra.gec oldu wazgectielr parka gidelm dedi bn gitmem kizini hazırla gotrlm dedi normlde gondermem oğlum hasta onunla rahat ilgileneyim diye tmam dedm sonra indim ewime kizimi hazirladm yukarı gonderdm bi baktm 10 dakika sonra gorucmem cocklaro indi iste biz kardesime gitcz dedi.bnde.dedim.bstan.niye demediniz kızı okdar hazirladim smdi uzulcek ve kızım aglamaya başladı bnde gitcm diye görümcem hemen tepki yapti.eger kızın giderse bn cocklarimi alıp ewe giderm bnm.kafam cocklari kaldırmuyo dedi çok zoruma gtti ztn surekli gondermem bn.nereye.kizim oraya oğlum premeture ve rahatsizdi.onunla rahat ilgileneyim diye göndermek istedim bnde ona cikisitim sanki.kizm 20 çocuğa bedel senin cocklarim gbi.simarik diyip kapimi kapattm sizce tepkimi nasıl koyayim soncta kaynamda kalyo