0 oy
635 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar postlarımı gören bilir kızım dün sabahtan beri hasta ateşleniyor dün sabah doktor farenjit dedi ilaç verdi ama ben ateşini asla düşüremedim ne yaptıysam ne ettiysem düşmedi burda önerilenleri de yaptım ama düşüremedim saat 1 buçuğa geliyordu birden 39 oldu ateşi hemen acile götürdük tekrar orda serum taktılar soydular çok korktu çok ağladı yavrum canımdan can söküldü sanki o öyle ağlarken :( hastaneden çıkarken ateşi 36.2ydi şükür orda düşmüştü eve geldik bir buçuk saat falan oldu şimdi gene yükselmiş 38 buçuk tekrar ateş düşürücü içirdim başında bekliyorum elleri ayakları buz gibi ama koltuk altı alnı ve sırt kısmı yanıyor devam ediyorum soğuk pres yapmaya dua istiyorum n'olur dua edin düşün yavrumun ateşi korkuyorum :( tahlil yaptılar film çektiler şükür temiz çıktı hepsi ama doktor ilaçların etki göstermesi iki günü bulur bu süre de ateş devam edecek dikkat et dedi şimdi de öylece yatıyor yavrum sayıklıyor bazen inliyor ara ara kalkıp oturuyor ağlıyor içim sökülüyor :((:(

image

.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Bizde ateşi varken hastaneye götürmüştük,geldik yine yükselmişti saat sabahın 5 ydi .

Kuzum bebegimin ateşi 40 dereceydi ilk isim soğuk kanlı oldum ve ben onu evde dusurdum nasıl mı. 

Önce paranox s fitil attim ,sonra küvetine ılık su doldurdum ne soğuk ne sıcak vaziyette .

Onu o küvetin içinde 20 dk oyaladım. 

Çıkardım muslin beze sardım 5 dk öyle oyaladım. 

Ardından tekrar ılık küvetin içine koydum 20 dk daha oyaladım. 

5 dk daha muslin beze sardım. 

Ince bir şekilde giydirdim ve uyuttum hem oda rahatlamıştı. 

Sonrası 37 .5 falan düşmüştü. 

Bir yandan hem ılık su hem fitil etki gösterdi. 

Rahat bir nefes aldım. 

Yine takip ettim . . .

Çok şükür daha 40 a çıkmadı. 

Sabaha doğru 36 ya inmişti 

Inatçı ateş olduğu için ne zaman yükseleceği belli olmuyor .

Ilaclari dönüşümlü kullan
tarafından
Öperim balım Allah kolaylık versin yyavrna :)
tarafından
Canım naptın dusrdumu limon ateşi.
tarafından
Evet kuzum dediklerinin hepsini yaptım düştü ateşi bir saat öncesine kadar iyiydi ilaç falan vermiştim ilacın etkisi geçince gene yükselmeye başladı aynı şeyleri tekrarladım normale dönüyor ateşi çıplak yatıyor şu an uyuyor
tarafından
Oh iyi sevindim kuzummm valla aklım senin bebinişte kaldı
tarafından
Canım benim Allah razı olsun ❤❤
-Reklam-
0 oy
(1,634 puan) tarafından

Rabbim acil şifalar versin kuzuma :( çok çok geçmiş olsun 

tarafından
Çok sağol n'olur dua et bize teyzesi :(
(1,634 puan) tarafından
Ederim tabii canım. Dikkat et kuzuya geçer inşallah hemencik
tarafından
İnşallah canım inşallah: ((
0 oy
(56 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim de bugun biraz ağrım var belime vuruyor 15 haftalık hamileyim neden bilmiyorum uyuyamıyorum bu gece 
tarafından
Sağol kuzum
Bebek büyüyor o yüzden ağrı yapar artık çikolata yiyip parol içebilirsin
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Canim evde limon varsa sık limonu coraplarini limona bula gydir instagramda gormstm eltmin kizi ayni boyle olmustu yasi 9 10 yasinda o coraplari gymekten tiksindi bagrdi ama gydrdk atesi braz dusmustu bi dene istersen rabbim acil sifalar versin hic bir cocuga hastalik vermesn rabbim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 798 göst.
20 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Esra Yagmur (1,070 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
25 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bgm (1,145 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 252 göst.
18 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,863 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,448,232 soru

23,788,254 cevap

316,718 kullanıcı

...