0 oy
2,020 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (42 puan) tarafından
Kizlar gunaydin:) Ev alicaz yalitimli sifir daire ama Yari cati kati diye geciyir  Daha gidip bakicaz birde Dubleksli olan var o da cati kati Boyle evde oturam varmi Kisin yazin isinma yada sicak sorunu varmi Cati akiyormu? Yani Ev yalitimli Catiyada bakicaz daha Sormadik Sizce nasil olur 2 yasinda kizim var 6 aylik hamileyim Doguma az kaldi Simdi kiradayim kisin cok soguk oluyor bu ev iki kistir burdayiz artik kalmak istemiyorum Sifir evde catida kalan varmi Yazsin lutfen...

11 Cevaplar

0 oy
(42 puan) tarafından
Bu arada Param buna yetiyor Baska ev alamiyorum Evler cok pahali :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çatı katında oturuyorduk bekarken. Yaz kış sıcaktı. Çatı ile de alakalı olabilir evin sıcak soğuk olması. Kimisine avantaj kimisine dezavantaj. Bazı dubleksler çok su çeker evini su basanlar oluyor. 

Hali yıkama mangal semaver gibi şeyleri rahat yaparsın. Derya var burda Emirim34 o görürse yazar. Dublekste oturuyordu normal daireye taşınıyor bugün. O da dubleksten memnun değilim diyordu mesela.
(42 puan) tarafından
Dubleks cpcuk icin istwmiyorum Kaynnanamgilde dubleks ama onlarim ara kat Acaba duz Cati nasil olur bilmem ki ...
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Canım oturmadım ama çatı katı risk almak demektir. Akıp akmaması işçiliğe, yalıtım malzemesine ve tekniğine bağlıdır. Uzun yıllar hiç sorun yapmayabilir veya sıfır daire ise ilk seneden de akıtabilir. Bunu ancak deneyimleyebilirsiniz. Muhtemelen zaman içinde, yıllar sonra sorun yapacaktır. Akıtırsa önlem alırsınız, tamir edersiniz. Başka çareniz yoksa alın. Ama sıfır daire ve yalıtımlı demişlerse sıcak su ve ısınma sorunu olmaması lazım 
(42 puan) tarafından
Iste ama bilemedim giidp bakicaz dun gorduk imternetten Ara katlarda cok pahali Kiradanda biktik Civi bile cakamiyoruz eve
(1,115 puan) tarafından
Biz de kiradayız yıllardır, çok zor gerçekten
0 oy
(1,826 puan) tarafından
Canım benim ilk evim catı dublekstı ben de ilk goruste cok sevöıstım girenler de bayılıyordu ama 6ay kalabıldım yeni daire olmasına ragmen su aldı catıdan ve inanılmaz soguktu hamile kalır kalmaz cıktım yazın harikaydı o ayrı ama annem de simdi ev alacak kesinlikle catı dubleks aldırmıuorm
0 oy
(4,246 puan) tarafından
Bn otrmadim ama ablam alacakti vazgecti oturanlar hep isinmamasindan sikayet ediyormus ama her ev de bir olmaz canm insallah gonlune goredir
(42 puan) tarafından
Bu ev sifir yalitimli
(4,246 puan) tarafından
Daha mi uygun oluyor cayi kati olunca burda da tam tersi pahali oluyor cati kayi dubleksler
(42 puan) tarafından
Ben Konyadayim Evet daha uygun siz nerdesiniz Ama Daha ucuz olmasi gerekmez mi somucta herkes sikayetciyse ...
(4,246 puan) tarafından
Aksaraydayim canm ben yani bencede daha ucuz olmasi gerekiyor tabiki
0 oy
(6,014 puan) tarafından
Vala evdne eve değişiyor bekarken biz de otryorduk ama aşırı soğuk oluyrodu varya resmen donuyordu çok esıyordu yağmur yağdımı teras göl oluyırdu şuan kaynanamlarda taşnmiş kışı nasıl blmıyorum yaa bu bir aydır tşnmşlar çok esiyor 
(6,014 puan) tarafından
Bnde mesela 7.kattaym ama dubleks falan değil üstümde ev yok çatı herhalde ama oyle bi sıcakki yanıyoruz
(42 puan) tarafından
Peki yalitimli mi yada sifir yalitimli dairemi eviniz ?
(6,014 puan) tarafından
Evrt sıfır yalıtlı oluyor herhalde :)) okadr sıcakki bide yenı daire kmse otrmamş bir nişanlı grmş herhalde çıkartılar biz gridk zaten 7. Kat çok sıcak varya gunde 2 kere duşa gryorum resmn
(42 puan) tarafından
Kisin nasil peki isiniyormu yapi malzemesi ne acaba ?
(6,014 puan) tarafından
Kışında bız sadece 2 petek yakıyoruz dyer çoçuk odası mutfak bnyo bunları yakmıyorz kapıda hep açık vala hiç soğuk degl kışta normal geçiyor ısınıyor bıde yapı malzemesi ben blmıyorum vala eşime sylum o blyorsa sana sylerım
0 oy
tarafından
Amannn sakın ha.. başkasına sorsan 600 bin TL lik lüks site !lanet olsun. Çatı en ufak bir yağmurda akıtıyor malzemeler berbat yazın yemin ederim ev 39 40 derece arası. Kışın buz gibi kışın hem klima hem kombi kimi zaman elektrik li soba yaktim mümkün bdegil ısınmak. Üstüne üstlük şimdi üst katın değil alt katın terasın bulunduğu yerin alt odasına da şu akıyor! Çatı asma tavan elimle ittirsem kirilicak teras kapısından çok yağmur yağar ise içeri giriyor.. satılığa verdik evi satılsın bir dakika durmam dibleks mi birdaha asla..
(6,014 puan) tarafından
Aynen aynen bizimde bekarken byleydı asma tavan düştü bide buz gbı kız bi yağmur yağdımı ev berbat oluyrodu vala hemn evi değiştrmştik dubleks ev hiç sevmiyorum ya
0 oy
(359 puan) tarafından
Çatı katı ya da dubleks düşünüyorsan sıfır almamani tavsiye ederim çünkü yeni yapıldığı için illa ki işçilikten kaynaklı hatalar olabiliyor maksimum 5 yıllık bina olmalı bence bu arada çatı katında oturmuyorum ama dubleks istiyorum ve çok araştırdım 
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Kesınlıkle alma yazın cayır cayır yanar kısın buz gıbı donarsın ben catı katında oturuyorum son kat yani yalıtım felan hıkaye 
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Bizim evimiz cati kati tapuda hisse olarak geçiyor daire değil. Öncelikle çatının sağlam olduğundan emin olmaniz gerek yoksa akiyor. Bizimkinde mantolama yok. Yazın çok çok sıcak oluyor kisin da soğuk oluyor yani öyle orta katlar gibi olmuyor. Ama ben evimi  çok seviyorum. Yeni evliyken catimiz  eskiydi su çok akitirdi sonra kopuk yaptırdık çatıya komple değiştirdik akmadi bi nebze ısıyı da değiştirdi. Çatı katının sebebi ayrı bence. Ben seviyorum 2. Bi ev alırsak o da çatı kati olsun istiyorum. Bi kere en usttesin kimse rahatsız etmiyor yagmur yagdigi zaman o yağmur sesini çok daha net duyuyorsun huzurlu :) bu arada kisin ev ısısı 21 derecede kombi 40 derecede yandi arada bi 50 yaptık fatura 300 350 geldi en 100 m2
0 oy
(470 puan) tarafından

Üniversitede arkadaşlarım kirada oturmuştu çatı katında yeni bina yalıtımlı senin dediğin gbi kışın kireç gbi soğuk yazında o ahşaplarda. Çayır cayor sıcak geliyo ama çok otantik havası var Los Los:D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 180 göst.
18 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde -srn- (12,764 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 364 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2bebissannesi (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 746 göst.
9 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 492 göst.
12 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,008 soru

12,327,420 cevap

39,134 kullanıcı