Merhaba arkadaşlar eşimle dün saçma sebeplerden gerildik iyice kayınvalidemlere iftara gittik arabadan indik yukarı çıkcaz gerginiz tabi ama yine ben unutup yukarda bir şey yokmuş gibi davranacaktım ben arabadan inip ilerlerken bana çok afedersiniz a..kodumun kahpesi dedi bende bunu duydum sen ne diyorsun bana diye ağlaya ağlaya yukarı çıktım içeri girdik başladık tartışmaya bende söyledim oğlunuz bana böyle böyle dedi diye onlarda sağolsunlar eşime kızdılar bu konuda ama saçma sapan sebeplerden dolayı eşim baya yükseldi oraya buraya vurmaya başladı ailesinin yanında sandalyeyle falan üstüme yürüdü bir şey yapabilecek gibi iyice saçmaladı yani aradan biraz zaman geçti ben ağlarken sarılmaya çalıştı istemedim iftardan sonra da zorla sarıldı annesigilden çıkarken de özür dilerim hadi sende dile barışalım diyor sırf oğlum adım attı gelin adım atmadı denmesin diye özür diledim sarıldım içimden gelmeyerek eve gelene kadar da ağladım konuşmadım hiç eve geldik yine aynı şekilde sarılıyor öpüyor falan yine hiç yaklaşmadım yaklaşamadım çünkü normal kavga edersin bağırır çağırırsın ama o küfür nedir yani sen eşine namusuna çocuğunun annesi olacak kişiye nasıl ***** diyebilirsin unutamıyorum o kelimeyi aklımdan çıkmıyor ne yapcam nasıl yaklaşcam ona hiç bilmiyorum o kadar kırıldım ki ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum. Bir de hamileyken böyle bir şey duymak gerçekten bende de iğrenç bir anı bıraktı. Az önce de aramış hiçbir şey yok gibi konuşuyor. Nasıl davranmam gerekiyor arkadaşlar çıkmazdayım sürekli beynimde o kelime yankılanıyor içim çok soğudu ona karşı. Ve böyle ilk tartışma da değil daha önce de küfür etti hakaret etti ağır tartışmalarımız oldu direk bana ilk defa böyle bir şey dedi önceki tartışmalarımızdan da bir pişmanlık olmuyor demek ki çünkü aynı tartışmalat tekrarlanıyor çocuğu aldır kelimesinr kadar gitti bu sefer sanki kaybetmekten korkmuyor gibi konuşuyor yani tavır yap konuşma ya da al karşına konuş gibi şeyler de artık pek işe yaramıyor artık ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Aslına evlenmeden önce çok temiz bir kızdım şimdi baba öyle diyecek kocanın ölmüslerinden girerim yaşayanlarına değer dogmamislarindan geçerim
1,486,280 soru
24,298,894 cevap
343,937 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın