Merhaba hanımlar. Ben 25 haftalık hamileyim 19 yaşım var. Ben kız vaktinden uykucuyum uyudummu beni hiç bir ses uyandıramaz davul bile çalsalar duymam yani o derece.. evlendim yine aynı kalkamıyorum kocamı sabahlar ugurlayamıyorum o beni kaldırıyor uykudan neyse işde kirkularım beni terk etmiyor. Ya bebeyim doğdukdan sonra onu emzirirken uykuya dalırsam deli oluyorum uykularım cekildi bir iki öyle dizide izledikden sonra dahada pskolojim darmadağın oldu. Koxama söyluyorum ki ben emzirirken sende kalkacaksın yanımda olacaksın kızlar siz napacaksınız bana ornek verin nolur depresyon bi terefden bu terefdende bu pskolojik baskı
O zaman canm bebeğini emzirirken uyumamaya çalış yatarak emzirme
canim oturarak emzir sakin yanina koyarak emzirme
Ama kızlar şöyle birşey oluyor. Oturarak emzirdiğinizde göğüs burnu tıkayınca bebek kaçıramıyor kendini ama yan yatarak emzirdiğinizde bebek nefessiz kaldığında kaçırabiliyor kendini. Bizzat yaşadım yan yatıp emzirirken burnu tıkandı kızım geri attı kendini yüzünü çevirdi ve uyandım.
Endişe etme bu kadar canım. Rabbim yardım ediyor. O çocuğun rızkını senin aracılığınla gönderdiği için cocuk acıkınca en ufak bi sesi bile seni uyandırıyor
Muhtesem yüzyılda vardi o sahne cok etkilenmiştim. Benimde uykum cok agirdir esim isten gelmjs bi kere bi yandan zili calmis bi yandan seslenmis bi yandan telefonla aramis. Yan komsum duymus cikmis ben uyanmamisim. Esim bisey mi oldu diye korkusundan balkondan girmis iceriye. O yzden sürekli diyorum esime gece beni yalnz birakma diye. O da beni bildiğinden korkusundan yanimda olur eminim
Allah korusun de kız.
Öyle şeyler düşünme. Emzirirken bismillah de.
Şuan sana çok vesvese gelir. Bol bol Felak nas oku
Benimde en buyuk korkumdur canim bu dedigin benim uykum agir degil fakat 3. Bebegim suan 2.5 aylik fakat okadar uykusuz kaliyorumki bazen farkinda olmadan bakiyorum yataga almis emzirmisim hatta yanimda uyumus kalmis uyaninca aklim gidiyor ya birsey olsaydi diye yatarakta emzirsen oturarakta insan cok uykusuz kalinca inan oturdugu yerde bile uykuya daliyor oncelikle icini ferah tut simdiden kendine stres etme onlar Rabbimizin melekleri bebekleri melekler korur ne gelirse Mevladan stres yapma simdiden bebegi etkileme
Aynı durum bende de vardı top paylaşan duymayan ben bebeğim olunca sinek ucsa uyanır oldum:-):-) annelik çok farklı bı durum bebeğin olunca anlarsin
Canım benimde uykularım çok ağırdır ama çok şükür yarabbim o duyguyu içine veriyo heralde en ufak bi seste uyanıyosun korkutma sakın kendini ve oturarak emzir hep hiç biseycik olmaz yavruna inşallah güzel şeyler düsün :))
Canım benim bende öyleydim senin gibiuykum baya ağırdı ama bebek doğduktan sonra hıh dese uyanır oldum çünkü bilinçaltıma yerleşti iyice galiba ondan oldugunu düşünüyorum
Uykun ne derece agir bilmyorum ama beynine yer edince gercekten ufacik bir seste bile uyaniyor insan ben oyleyim sahsen o saatte uyanacagimi beynime yer edeyim alarma bile gerek kalmoyor yada esim gec gelecek mesela uykuya daliyorum beynim onun gelecegini kabulleniyor arabanin sesini duyar duymaz uyaniyorum
403,675 soru
12,094,087 cevap
36,389 kullanıcı