0 oy
830 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Trabzona geldim kızlar cok şükür agıstosun ilk haftası izne cıkıyoruz ınsallah dort gozle bekliyorum behlulum benı kalbimden vurdu tam benim hayalimi almıs Bihter gıbı 132 bin liralık kolyemiz yoktu ama olsundu :D

image

image

4 Cevaplar

0 oy
(164,134 puan) tarafından
Kiz asker kocan var az kuyumcudan aldir enisteme yaa napcan bunlari atesimden bana kalir hemide☺️☺️☺️
tarafından
Sor anası bu gune nasıl geldi sevdam bir zombi de bende var tek kurusu gecmeyen surunecez sandı sımdı hasetındrn hasta oldu :)
Gebersinler insaallah
tarafından
Allah sorsun canım yaptıklarını cekıyor lar cekeceklerde alyansımıza kadar bız aldık hakkı da yok cocugumu da bir sefer gordulwr daha yok humara dahı yok muhatabımız degıller bısver eden buluyor
Buluyoki tam buluyo edeen benimki sen belcika icin geldin oturumunu alip boşanip gidicen diyodu yari vatamdaş oldum oturumda aldim goderim diye beklerken kendi kizi küs geldim evvelsi gun zor gondermis evine bize siz gecinezsimiz derken gordu kim gecinemiyo pislik vallahi nefret ediyom
tarafından
Aynıları kuzum bizi ayıracam derken oglunla kendını ayırdı :))) Rabbım yanına koymadı valla
-Reklam-
0 oy
tarafından

Güle güle kullan busemm senin gibi çok minnoş <3

tarafından
Sağol kuzum benim bebiş iyi 12 günümüz kaldı bakalım napiyoruz ☺ sen nasılsın senin bebiş nasıl kayra nasil❤
tarafından
Oy az kalmıs csnım ya saglıkla gelsin mınnak ınsallah ❤️ canim samsundaydım bende kacamak yaptım 1 hafta dun geldim beyim ac durunca evde dayanamadım gel al dedim iznine 1 hafta var daha kıyamadım Kayra aksilik konusunda gayet formunda canım kızcem de cok yorgun sanırım surkelı uykum var 1 haftadır yine midem bulanıyor sıcaklardan maf oldum kuru ogurme oluyor :(
tarafından
Oy kıyamam kuzum şimdi zor zamanların gerçi ilerisi daha da zor allah yardımcın olsun❤ iyi yapmissin behlül eniştemi yalnız bırakma günah ona da ☺ kayra da canım ya şapşal en güzel zamanları o da zorluyor şimdi seni hamilelik de olunca zor oluyordur kuzum
tarafından
Valla kuzum gunler gecıyor bir sekulde kayra cok aktif teyzesı gülsün yeter ki annesı kurban olur ona ellerinden oper ❣️❣️
tarafından
Öyle tabi kuzum cani sağ olsun istediği kadar yaramazlık yapsin minnoşum op benim için ❤
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Darısı bizim.basimiza bizde izne çıkalım artık ağlıyorum artık göndersinler diye :D
tarafından
Amin canım amin martta cıkacaktık ızın kagıdı iptal edildi vırus ten agıstosun ilk haftası da cıkmaz sak artık füze Atacam valla canıma tak dedi :)
(3,033 puan) tarafından
Aynen aynen biz şubatta 10 güne çıktık 20 günü bekliyorum ağustostada vermezlerse çıkmicam zaten
tarafından
Cok magdur ettiler bizi artık ya esın asker mi canim seninde
0 oy
tarafından

Benim dolabim in aynisi kiz sadece rengi degisik :D

image

image

tarafından
Vuu süslü hatun var bıtane daha cok gzuel ler canim ya kullanışlı oluyor ❤️
tarafından
Aynen canim gule güle kullan
tarafından