0 oy
570 göst.
Diğer kategorisinde (33 puan) tarafından

Merhaba kızlar bugun beyin cerrahi ile görüştüm maalesef doktor pek parlak konusmadi bizle en basta söylediği öledebilirmis yavrum  tomografisi cekilmis basindaki sıvı simdilik ameliyatlik degilmis haftasonu tekrar cekilecekmis eğer bi artis olursa sant ameliyati yapacakmış ama onun dışında sırtındaki açıklığı kapatmis ama tekrar omuriliginde baska bi sknti varmi yokmu diye emar cekilecekmis ona gorede ne yapilacagina karar vermis onun dışında kismi felç yada tam felcli olabilirmis yavrum ayrıca beyindende bi engeli olabilirmiş idrarini kacirirmis ilerde soyleyemezmis  öledebilirmis bu ve bunun gibi bir sürü şey söyledi daha kizimi kucagima alamadm kokusunu bilmiyorum yavrumun kokusunu icime cekemedim emziremedim  şuan o kadar caresizimki ne yapsam ne etsem hic bilmiyorum tek yapabildiğim kızıma dua etmek  nolur sizlerde dualarnzda kızımı eksk etmeyin şimdiden Allah razı olsun hepinizden

20 Cevaplar

0 oy
(29,291 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun şafi ismi hürmetine şifa versin insAllah 

-Reklam-
0 oy
(32 puan) tarafından
Kurban olduğum Rabbım şifasını versin Rabbım esirgesin korusun inşallah sen ona sığın ona dua et ondan başka şifa yoktur 
0 oy
tarafından
Allah yavruna saglık versin sana bagıslasın canım :(
0 oy
(7,484 puan) tarafından

Postlarini her okuduğum da yüreğim parcalaniyor:'(. Kurban oldugum Rabbim yavruna sifa versin. Onun icin en hayirlisini nasip etsin canim benim. Sanada bol sabir versin. 

0 oy
(909 puan) tarafından
Öyle düşünme canım üzme kendini sen böyle konuşursan babası da yıkılır korkma evelallah hiç bir şeyi olmayacak iyileşecek güzel düşün güzel olsun 
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Rabbum kimseye evlat acisi vermesin rabbim butun hastalara sifa versin allahım sana siginiyoz peygamberimizin yuzu suyu hurmetine butun hastalara sifa verr aminnn 
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin inşallah canım Rabbim yardımcın olsun inşallah Allahım korusun yavrunu inşallah :(
0 oy
(18,113 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşAllah

0 oy
(2,368 puan) tarafından
Rabbim yeni açılan ayasofya camiinin şerefine efendimizin yüzü suyu hürmetine şifa versin sağsalim hayırlı güzel ömür versin insallah . Sifa bekleyen tüm hastalarimiza bebeklerimize içinde de senin miniğine şifa versin inşallah 
0 oy
tarafından
Bugün aklıma geldi. Bebeği nasıl oldu acaba diye. Rabbim Şafi ismiyle sifa versin. 
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardimciniz olsun ins tez zamanda sifasini bulup iyilesir yavrucak
0 oy
(73 puan) tarafından
Allah sefa versinn canim.Allah gunahsiz minicik kizimizi sana bagislasin.Allah yardimcin olsun
0 oy
tarafından
Canim seni cok ama cok iyi anliyorum benim kizimda spina bifida ve hodrosefalili Rabbim yardimcimiz olsun insallah tum melekleri korusun
0 oy
(654 puan) tarafından

Allahım.acil.sifalar versin inşallah çok üzüldüm :(

0 oy
tarafından
Rabbim acil şifalar versin inşallah size bağışlasın
0 oy
tarafından
RABBIM şifa versin canim ALLAH Yardimciniz olsun: (
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Yazdıklarını her okuduğumda içim parcalanıyor ama insanın elinden birsey gelmiyor. Rançbbim Şafi ismiyle şifa versin yavruna sanada güç kuvvet versin. Canım bu ilk bebegin mi. Sen kac yaşındasın. Kusura bakma bunları soruyorum DİE. Senin cektiklerin in aynısını benim kuzenim cekti ve halen cekmek te. Şuan onun cocugu 6 yasında
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Rabbim şifa versin. Doktorlar her zaman en kotusunu  söyler. En doğru olanı Allah bilir. Hepimiz Allahın elindeyiz ben pek boyle kesin konuşan doktorlara aldırış etmem. Allahın dediği olur çünkü.
0 oy
tarafından
Allahim sana bagislasin canim
0 oy
(658 puan) tarafından
Rabbim şafi ismiyle şifa versin yavruna canım rabbim o minicik bedenine güç kuvvet versin sapa sağlam çıksın  ameliyattan dualarım seninle ♡

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 157 göst.
23 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 552 göst.
0 oy
28 cevap 924 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 318 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hayat12345 (29 puan) tarafından soruldu

410,767 soru

12,360,204 cevap

41,431 kullanıcı

Kategoriler