0 oy
405 göst.
Aile kategorisinde (9 puan) tarafından

Önceki postlarımı okusanız  meseleyi anlarsınız kızlar....

Sabah ablam ondan skldgmizi  düşünüp.gtti  belki veya sen somurttun  dedi neyse .... 

Ben beni  herkes yanlış anlasaydı da sen doğru analaayd8n dedim ..

Az once de annesi ve evli ablasi gelmekti çay falan.icip kalktılar 

...

Bu ablasına kal sen dedi o da yok dedi çocukların bensiz  yapamıyor  dedi....

Ve fısıltıyla konuştular esimle ...

Gittiler esime ablan neden kalamdı dedim çocukları huysuzluk edyomus onsuz dedi bende onalrda kalsaydı dedim...

Ben istyorum  zaten ailemden birinin kalmasını en azında gündüz gelsinler sana yardımcı olurlar bebek hakkında  dedi ...

Bende zorlayamayz ki dedim...  O da evet ama yanlış yapıyorlar kalmaları lazim dedi. Bende çok zorlasak dicekler  nasıl yaptınız öyle  de bakın derler dedim....

Sanırım beni yetersiz görüyor esim ..

Hep onlar yüzünden  kaç gündür basimda  iidler yok şunu yap yok bunu yap diye  diye  esim beni bilgisiz sanyo.... 

:(

2 Cevaplar

0 oy
(626 puan) tarafından
İlk gebeliginse normal kuzum bebeğine düşkün ondan düşünüyordur cnm bnm
(9 puan) tarafından
Ama ailesine  lafım yok ki  onalr hep dura dura gazi varsa  bunu yaptik bezini söyle taktik sunu  gydrdik  diye  diye esim.benu yetersiz sanyo
(626 puan) tarafından
Sabret cnm benim oda heyecanlı  benim yemeklerimi beğenmez di eşim annesinin overdi bende deddim ben biraz eskim bak ne güzel yemekler yapıcam tebessüm etti eşim geçenlerde dedi annemden güzel yapmışsın sende de benim ilk bebeğim durdaha babası ben çok güzel bir anne olucam yanağından öp bebeğide onun kucağına ver sende baba olmayı öğren iyice de laf sok gülerek
(9 puan) tarafından
Of ben sabrszmmm o ailesini tecrübeli bilgili sanyo
(626 puan) tarafından
Olsun sana yardım etsinler işini fırsata çevir elinden geleni yap kaynana şöyle kendimi kötü hissediyorum annesi oğluyla konuşur kuzum
(9 puan) tarafından
Annesi öyle biri  degl cnm  sen de oğlum beni dövdü.d3r hakkettin
-Reklam-
0 oy
(909 puan) tarafından
Kız yeni bu nasıl yazmak anlasilmiyor hiç :) sen tek yapabiliyorum birine ihtiyacım yok mu demek  mi istedin 
(9 puan) tarafından
Ya esim ısrarla ailesi olsun istyo tamam laf etmem ama beni yetersiz görüyor sanrm ilk bebeğim bu
(909 puan) tarafından
Yardım etsinler çok zor yardimsiz geçirilmesi canim
(9 puan) tarafından
Evet ediyorlardı ama dün bekar olan küsüp gitti  birşey  demedi.  Ama ailesine gelin  surat yapiyo  bizi  istemiyo   demis sanrm ...
Esim Bana şansım ablam  darlms  ondam gitmiş bizim onu istemediğimizi  düşünmüş galiba dedi . Ben o anda anladim ki yine görümce gidip aileye beni gömmüş .
Kaç defa  kavga etmeye calisti ben karışmadım  ona.  O da gidip bu  iftirayı atmış
(909 puan) tarafından
Aslına bakarsan iftira sayılmaz sen gerçekte istemiyorsun belki de istemeden belli etmissindir
(9 puan) tarafından
Ben ona karşı soğugum  çünkü herşeye cok karışan biri  her fırsatta esime beni koti anlatyo  ama ben yine  de ablasi dedim sustum . Kalp kirmim  dedim ..Bebeği başka odada emzrdim belki buna alindi

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 798 göst.
24 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 800 göst.
9 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Kasimcicegiii (1,326 puan) tarafından soruldu
+3 oy
25 cevap 918 göst.
20 Ocak 2024 Aile kategorisinde Semos (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 418 göst.