0 oy
1,263 göst.
Diğer kategorisinde (1,126 puan) tarafından

Esim de bende kaybettik. Aslında şöyle oldu eşim isi sebebiyle takamiyordu onun yüzük evdeydi nasıl olduysa o kayboldu. Bende hic yüzük takamiyorum parmagim  kemikli değil yüzük kayıp düşüyor artik nereye gittiyse benimki de kayıp. Şimdiki gramla saysan ikisi 1800 2 bin eder sanırım. Yalniz olmadigimi  bilmek istiyorum :D

21 Cevaplar

+1 oy
(798 puan) tarafından
Hiç olmadiki kaybedeyim eşimin gümüs alyansi var ilk sevgililer gününde almiştim dört yildir hiç çikarmaz naparsa yapsin sürekli elinde olur benim hic olmadi zaten taki takmayida sevmiyorum:(
(1,126 puan) tarafından
Bende sevmem aslında hic ziynetim yoktur vi evlilik yüzüğü vardı o da gitti :)
(798 puan) tarafından
Sağlik olsun canim zamanla olur inşaallah
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kaybetmedik malesef şuan ikimizde takmıyoruz amaaa:D

(1,126 puan) tarafından
Güzel muhafaza edin benim gibi aynalı dolabın üstünde öyle durmasin  yuvarlanıp gidiveriyor :)
tarafından
Yok valla kendim takiyodum hamileyim olmuyo hiçbiri eşim  isinden dolayi takmiyodu ikisinide  kaldırdım  sakladim
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Yüzük kaybolur mu kiz cikar evdeyse
(1,126 puan) tarafından
Yok ustunden kaç bayram temizliği geçti bulamadim
(3,618 puan) tarafından
Ozaman biri almıştır
0 oy
(134 puan) tarafından
Yalniz degilsin ama bu konu hakkinda konusupta uzulmek istemiyorum.Tektasla bir kaybettigim icin.:(.

Alayim derken araya gebelik girdi.Daha da ne zaman alirim Allah bilir.
(1,126 puan) tarafından
Bende üzüldüm aslında eşim seçmişti yüzükleri ben modelini sevmiyordum  onları bozdurup düz alyans alcaktim
0 oy
(7,441 puan) tarafından

Kayıp değil galiba ama nerde olduğunu bile bilmiyorum takmayı hiç sevmem :)

(1,126 puan) tarafından
Ben severim ama parmagimdan  çok kayıyor düşüyor
0 oy
(9,526 puan) tarafından
Esımde bı kac tıl once tarlada sulama yaparken kaybetmıstı.gumus yuzuktu 
(1,126 puan) tarafından
Benim babam da öyle kaybetmiş :)
0 oy
tarafından

Çalıştığım için  tektaş her yere takılıyordu bende çantama koyup çıkışta takıyordum bir gün eşim beni işten aldı bende çıkmadan önce takmayı unutmusum çantamda kalmış 28 10 .2019 hiç unutamiyorum 

Motorun çantasına koydum çantamı,motorun çantasını kapatmayı çok büyük bir kasis vardı motorun çantasından benim çantam düşmüş. 

Hemen geri döndük kasisin oraya geldiğimizde çanta yoktu s....e....refsizin biri almış çok geçmeden 
Hem söz yüzüğü hem tektaş evlilik yüzüğü...
Hiç unutmuyorum çok ağladım .

2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim kızıma sevincimden unutmuştum ama hala içimde yaradır keşke o geçen araba çantamı kaldırım kenarına bıraksaydı. 

Aradan 4 ay sonra eşim yine aynısını aldı ama yok ya takamıyorum korkuyorum :( 

(1,126 puan) tarafından
Ziynet eşyası yanı bi eşya sonuçta bu kadar üzülme boşver. Şöyle bi kıyas yap ciddi bir hastalık sebebiyle bozdurmak zorunda kalmak mi yoksa kaybolması mo deseler.. Öyle dusun
0 oy
(10 puan) tarafından
Ben esiminkini fırlatıp atmıştım benimkini de teyzesinin kizi 6 taş  yüzüğüm ve nişan yüzüğümü çaldı 
tarafından
Neeeyyyyy valla benim olto taşmıı  olcak teyzesinin kızı çalcakk vay o teyzesinin kızının halınaa insanın söylerken ağzı yoruluo altooaa taşşşş%)
(626 puan) tarafından
Kız nasıl anladınız geri aldınız mı
(1,126 puan) tarafından
Nasıl çaldığını anladiniz peki bende yuzugumun  birinin çalındığından şüpheliyim ama günaha girmem  asla ahirete inşallah .:)
(10 puan) tarafından
Kuzeni eroyin içiyor bende kayinvalidem ile oturuyorum tuvalet aynasının önüne koymuştum arkamdan tarak alaçam diye odaya girdi cıktı yüzük yoktu
(10 puan) tarafından
Eroyin almış kendisine hanimefendi
(10 puan) tarafından
Eşimin kuzeni dul eroyin ve esrar bagimlisi
0 oy
(122,384 puan) tarafından

Bemce yanlizsin otur agla uzul :D benimki kaybolmadikiiiii ☺️☺️☺️

tarafından
Ahaha :))
(1,126 puan) tarafından
Ahahaha :) yok ya vardır benim gibi dalginliğına gelip kaybeden :))
0 oy
(664 puan) tarafından
Ayet kürsüyü okuyarak ara bulursun inşallah ben öyle yapıyorum bulana kadar oku
(1,126 puan) tarafından
Eşimin ki kaybolali 3 yıl oldu benimki de bu sene kayboldu ya elektrik süpürgesi çekti yada 2 ayaklı bir fare aldı artik hangisiyse :)
0 oy
(614 puan) tarafından
Ben takmıyorum da eşim de 1 2 kere kaybetti o şimdi mecburen çıkartmıyor. Yazık kııız 
(1,126 puan) tarafından
Ben gezmelerde felan takiyordum esim hic takmaz.
(614 puan) tarafından
Beni çok bunaltıyor yüzük küpe fln
0 oy
(662 puan) tarafından
Ben de kaybettim bi gun düğüne gittik calisiorm ellerim şişti dedim takmiyim ama cantamda dursun dedim düğün bitti ewe gidiorz merdivenlerden inerken başım döndü çanta firladi agzi açıldı ben merdivenlerden yuvarlandım yüzüğü tabi o şeyde fark etmedik ewe geldik baktim yuzuk yok esim gitti dugun yerine kalır mi o yuzuk orda almışlar:) meğerse ben hamileymişim ondan basım dönmüş yüzüğüm gitti prenses geldi:))Allhtan bebegime bisey olmadi düştüğümde 
(1,126 puan) tarafından
Allahtan olmamış. Rabbim malindan almış ama canına can kattığını ogrenmissin ayni gün :) Rabbim sağlık sıhhat versin
(662 puan) tarafından
Amin canım benim:))
0 oy
(138 puan) tarafından
Ben değilde zamanında annem çöp u atarken içine düşmüş yüzüğü ama o sonradan fark etmiş iş işten geçmiş:)
(1,126 puan) tarafından
Gitti artık :)
0 oy
(2,479 puan) tarafından
Ben kaybettim maalesef parmağımdan düşmüş dışardayken 
(1,126 puan) tarafından
Benimki de sürekli düşerdi bende aynalı dolabın üstünde akanndursun burda diye birakmistim  sonra kayıp :)
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Ben kaybettim hsla cok uzuluyorum fiyati gec manevi degerinden :(
(1,126 puan) tarafından
Boşver eşyaya maneviyat yükleme aklında kalan hatıralar daha değerli :)
0 oy
(12,046 puan) tarafından
Parasi onemli degilde manevi degeri var kqybetsem çok uzulurum sanirim. Eşim takmaz ama emin yerde durur yani biliyorum nerde oldugunu
(1,126 puan) tarafından
Boşver anılar daha değerli.
0 oy
(101 puan) tarafından
5 yıllık evliyiz takmiyoruz ama asla değiştirmedik hala aynı ve çok seviyorum bi iki kez kayboldu çok üzülüyodum en son 3 ay kadar kayipti mege bavuldaymis depoda. Yolculuk sırasında açınca gordum dünyalar benim oldu sanki :))
(1,126 puan) tarafından
Sanslisin :) ben kendi yuzugumu bulabilmek için elektrikli süpürgenin torbasını kesip içini ayikladim ona bile baktım yok :)
0 oy
tarafından
Kayıp etmedin ama evlendikten 3-4 ay sonra matlaştı üzerinde desen vardı mat oldu diye aldığımız şubeye götürdüm çok altın almışlar içinden güya sadece temizlenmiş ona çok üzülüyorum birdaha temizletmedim şuan aynısından olsa bile alma ihtimalimde yok onun üzüntüsü var tek seri üretimdi
0 oy
(445 puan) tarafından
Benim ki duruyor. Eşim düğün günü elini yüzünü yıkarken lavaboya çıkarmış orda da unutmuş aklına gelip oraya baktığında da bulamamış.
0 oy
tarafından
Acaba eve gelen birileri mi aldi ...

İlgili sorular

0 oy
79 cevap 750 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde .._ (1,270 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 325 göst.
0 oy
11 cevap 582 göst.
21 Mart 2024 Aile kategorisinde halalpdgn (171 puan) tarafından soruldu