Arkadaslar normalde ben cocuk istemiyodum soneadan esim istiyodu bir muddet aonra ben istedim hamdolsun Rabbim verdi 40+5 haftalik hamileyim. Cocuk istememe sebebim sikintilardan zorluklardan korkmamdi. Cunku etrafimdaki herkes akli basinda olan cocuk yaomaz cocuk tam bi dert faln diyolardi halada diyolar... evlenmek icnde oyle soyluyolardi yok aklin basindaysa evlenme bu gunlerini ariycaksin vs vs hep kotu yprumlar evlendim oyle bisey olmadi eski gunlerimi aramadjm ama cocuk meselesinden hep tedirgindim
Simdi bebegim.9 aylik hergun dogmasini bekliylruz ve ben gercekten pskolojikmen ve bedenen okadar cok yrpuldumki... heyerim agriyo 37. Haftada sancim oldu acilmam oldu ogunden beri hergun dogdu dogacak bekliylruz sancim gelmiyo yaptigim seyler sanci ve acilma olmasi icin beni sadece yoruyor. Gucum kalmiyo. Ben oyle yiprandikca etrafimkiler ay iceerde kalsin disari cikinxa daha zor dogmasin simdi diyolae boyle derken sanki bana kufrediyolar okadar zoruma gidiyo ya ben canim burnumda canim cikiyp hergun artik kaldiramiyleum dedikce yasadikca onlar ay olsub kiz karnina kalsin diyolar. Inanin okadar cok bunaldimki biri dokunsa agliycak durumdayim. Hicmi guzel bisey duymaz insan ya. Gelmisim 9. Aya en zor aya neden bana kotu yorumlae yapiylsunuz.. abartiyomuyum ne psskolojisine girdim bilmiyorum. Dogduktan sonra daha kotu olmaktan koekuyorum kendimi nasil toparlarim bi fikriniz varmi:( herseyi kotu gormeye basladim hevesim heycanim gidiyo sanki. Kendime kiip duruyorum niye oyleyim diye.. ben givi olan varmi yada hic oyle bi donemden gectinizmi:( bebegimi guzelligini dusunce bu halimede kiziylrum ama elimde degil:(