0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından

Kızlar ya altına ne oluyor 2 günde uçtu borcum var daha yükselir mi lütfen düşecek diyin ya sizin fikriniz nedir bu konuda:'( 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla bwnkmde oyle baya borxymuz var cok uziluyldum 
-Reklam-
0 oy
(20 puan) tarafından
Düşmez yukselir
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Valla ben artık hiç birşeye güvenmiyorum olur herşey olur paran varsa al öde borcunu Allah'tan kimseye altın borcumuz Yok önümüzdeki sene kardeşim evlenecek bitene 10 gram kadar bilezik takarım diyordum şimdiden azıcık para biriktirip mı alsam diye düşünüyorum seneye ne olur bilinmez ama bu saatten sonra düşmez i kesin
(2,055 puan) tarafından
Keşke o zamanda verilseydi bende 2016 da eşime 4 bileziğimi çıkardım verdim 65 gram ben verirken 5-6 bin etti hepsi şimdi dünyanın parasi eşim hala alacak iki ay önce bitane aldı tanesi neredeyse 6 bine yakın para verdi bı bana borcu var işte o da ben yabancı değilim diye umrunda değil:))) Ama arada keşke o zamanda hemen alıp verseydm diyor çok arttığını görünce:))
(223 puan) tarafından
Yaaa anca keşke derler iş işten geçince
(2,055 puan) tarafından
Öyle napscaksn para yetmeyince başka işler içinde çıkınca önemsemiyor erkek kısmısi evdeki eşim boşverir diyor oralı olmuyor halbuyse alsaydı o zaman bu zamanda çok işimizi görürdü ah canım keşke dediğimiz çok şey varda işte keşkelwrlede birşey olmuyor canı sağolsun insallh siz tez zamanda ödersiniz borcunuzu dahada artmazda şu piyasalar
(223 puan) tarafından
İnş sağol canm ya valla geçim zor olmuş 5 yıldır evliyim eşim anca para borcunu kapatabildi evliliği min borcu bitmek bilmiyor. Eksilerden başladık ama yine de şükür napalim ama keşke bu altında çıkma sa bu kadar valla borcumuz az kaldı diyoruz altın çıktık  ça yükseliyor 10 bin tutan altın lar 35 bin olmuş hangi mantığa sığar ya üfff.
(2,055 puan) tarafından
Hiç sorma bende öyle düşünüyorum 2015 de evlendiğimde çeyrek altın 150 TL ya vardı ya yoktu şimdi 680 lerde eşimin arkadaşı evlenecek diyorumki o bana taktığınds bu kadardı şimdi kaç katı haksızlık neyseki öyle düğün şu borcumuz yok Allah'tan iyi kötü memurda eşim iyi kötü birşeyler yapiyoruz neyseki öyle çok takım şuyum buyumda olmadi işte sağdan soldan gelende benimde gidecek yerim çok yok işte bu Eylül'de olursa bı arkadaşınin düğünü ona bı çeyrek borcum var o kadar arkadaşlarım sayıyor şuraya şu kadar çeyrek altın borcumuz var diye ben şükrediyorum Halime Rabbim olmayanın yardımcısı olsun inşallah
0 oy
(11,508 puan) tarafından

Düğün sezonu düşmez şu an

0 oy
(1,126 puan) tarafından
Şuan düğün sezonu düşmesi mümkün değil. Ama boyle de kalmaz. Fakat çokta düşmez. En fazla gram 405 te kalır diye düşünüyorum (şahsi fikrim)
0 oy
tarafından
Savaş çıkarsa hayatta düşmez türkiye yunanistan arasında yılbaşından sonra düşerse düşer oda 3 5 kuruş kepçeyle alıp kaşıkla verdikleri için 
(2,055 puan) tarafından
Allah korusun canım ya Rabbim güzel vatanımı korusun itten köpekten insallh
tarafından
Amin inşallah:)
0 oy
(28,777 puan) tarafından

Yükselecek maalesefki.

0 oy
(680 puan) tarafından
Bizimde 3 bilezik borcumuz var batık valla 
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Vallaa kuzu dün haberlerde yil sonuna kalmadan grami 450olur diyolar cokmu borcun kac gram yada ne kadar
(223 puan) tarafından
35 bin altın borcumuz var bugün ki grama göre
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Altin dusmez gulum surekli cikiyo en fazla 3 veya 5 duser oda tas catlasin yani
0 oy
(662 puan) tarafından
Yukselcekmus cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 135 göst.

403,479 soru