0 oy
925 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (114 puan) tarafından
kizlar carsamba gunu annemlerdeydum oglen sicaginda alosverise gittim geldim sabaahina ve halsizlik bogaz siskinlugi kuru oksuruk vucudumda kemiklerimde sizlama bas agrisi  oldu bnde 1 gun sorna eve veldim alt katya kaynannam kaynm ve iki gorumde oturuyo baktim onlarda ayni durumdalar ama onlar disari cikmadilar evdeler ayni coluk cocuk hepiniz ayniyiz surekli.ilac aliyruz bitki cayi tuketiyoruz korkumuzxn garabtinaya alirlar diye hastanee gitmiyrouz acaba sicaktanmi boyle olduk yoksa koranadanmi yaa ?? :(( ben emzirdigimden dolayi evde cocuklaromin suruplarindan iciyorum normal ilacta alamiyorum hala hafif derecede rahatsizim rahatsiziz 

30 Cevaplar

+12 oy
(25,181 puan) tarafından
Ne demek korkumuzdan karantinaya alırlar diye hastaneye gitmiyoruz??? Eğer korona olmuşsanız başka insanların suçu ne sizden kim bilir kaç kişiye bulaşacak biraz bilinçlenin artık, heralde karantinaya alıcaklar varsa çık sokağa gez dolaş dicek halleri yok. Kusura bakmada yaptıgın çok bencilce... 
(114 puan) tarafından
zaten buyuzden evimizdrn cikmiyoryz kimseyide almiyoruz kimseye bulascani sanmiyorum oyuzden kendi kendimixi iyilestirmeye calisiyoru evdee
tarafından
Çok çok haklisinnn  başkasinin gunahina girme  gidin tedevinizi olun  yazik gunah
tarafından
Lan gitsene hastaneye nerden biliyorsun vucudnuza zarar vermiceginiya disari nasil cikmiyorsunuz ekmek almayadami  gitmiyorsunuz milletin colugu cocugu ölüyor ya cocuklarimdan ayri kalamam diyorsun bedenleri kucucuk ya onlarada gecerse nasil atlaticklar cahilmisiniz ya
-Reklam-
+5 oy
tarafından
Sen 15 gün çocuklarından ayrı kalmak istemiyorsun ama.bak burda bahar sözer evladından ömür boyu  ayrı kaldı  bu illet yüzünden 

Belki bir başkası sensen bulaşacak evden çıkmayız diyorsun peki ya evinize ekmek su kim alacak hadi başkası getirdi diyelim elinden ona bulaşmaz mı az bilinçli olun lütfen hem artık evinizde karantina da kalıyorsunuz belki sen atlatacaksın çocuğun atlatamayacak
+1 oy
tarafından
Bence bi hastaneye gidin yada telefon edin eve gelsinler beklemekle elinize bişey  geçmez inşallah yokdur ama varsa erken teşhisle çabuk atlatırsınız 

Allah şifa versin 
(114 puan) tarafından
cok sagolun dun daha kotuydum ama bugun biraz daha ii gibiyim hafif kirginligim var okadar
+1 oy
(1,330 puan) tarafından
Karantina ya alınmaktan neden korkuyorsunuz ki zaten şu anda kendi kendinizi karantinaya almışsınız onların yapacağı farklı bir şey değil ki tedavi edecekler sizi dovmuyorlar ya 
+1 oy
(909 puan) tarafından
Korkun gitmeyin ki her önünüze gelene bulastirin ne var sanki bu karantinada 
+1 oy
(7,094 puan) tarafından
Sen atlaticksn belki ama ya o cocuklar ilacsiz nasil atlatsn bu kadar rahat olmanizi anlayamiyorum vallahi
+1 oy
tarafından
Iyi halt yiyosunzu dr gitmeyerek
+1 oy
(7,118 puan) tarafından
Bu ülke böyle zihinler yüzünden gelişemiyor. Ne demek karantinaya alırlar diye hastaneye gidemiyoruz. Ya varsa ne olacak? Bir de alışverişe çıktım diyorsun . Koronaysan kaç kişiye bulaşmıştır kim bilir.
+1 oy
tarafından
Gitmeyin doktora yarın bi gün birilerinin canı yanarsa başlarlar devlete saymaya 
+1 oy
(798 puan) tarafından
Ne demek korona mi oldum bide kucuk bebegin var ya onada bulasirsa hic dusundun mu bunu neden korona diyince altiniza ediyorsunuz en azindan tedaviyle iyilesebilirsiniz o ailede mantikli kimse yok mu böyle yapinca katil olmus oluyorsunuz cunku baskalarinada bulastiriyorsunuz
tarafından
+++++
(798 puan) tarafından
Tesekkur beybiiiii:))))
0 oy
tarafından
Yaptığıniz iyi bisey mi sizce????

Senin dokunduğum yere belki küçük bir çocuk dokunacak ve o da o illet hastalığına yakalanacak o masumun sucu ne gidin en yakın hastahaneye hemen bir test yaptırın çocukların da varmış Allah korusun yakaladıysanız o çocukların ilaçsız nasıl atlatacak bunu hiç düşünmüyor musun???
(114 puan) tarafından
yaptim iyi bisey degil biliyorum ama garabtinaya alirlarsa bn 15 gun nasil ayri kalcam cocuklarimdan zaten uzun zamandan beri.ilk defa disari ciktim ben oglen guneste gidip geldigm icin sicaktanmi oldu fiye dusunuyorum hic kimseyle hic birseyle temas kurmadm ve kaynanm gilinde hepsinn rahatsiz oldugunu bie gorunce onlardan uzak.duraratk evimde kaliyorum suan onlarla bile gorusmuyorum cubku onlarin hasta oldugunu ben eve gelince gordum hemen
tarafından
Sıcaklardan olsa herkese etki etmez mi bence gidin hastahaneye test yaptırın ya da 184u arayın test yapsınlar çocuklarından uzak süre ayrı kalmak istemiyorsun ama şu anda onları da tehlikeye atıyorsun
tarafından
15 gun agri kal bir omur ayri kalmaktan iyi arkadaşım iyimisin sen ya çocuklara bisey olursa
(25,181 puan) tarafından
Sen 15 gün cocugun dan ayrı kalma diye biz senin yüzünden virüs kapamayız. İletişim bilgin olsa direk şikayet ederdim seni
0 oy
tarafından

Arayın eve gelirler durumunuza göre hastaneye götürürler şuanda karantina yapıyorsunuz ya kendi kendinize ilaçsız nasıl iyileşecek siniz ilaç verirler evde durursunuz yine madem evden çıkmıyormuşsunuz geçmiş olsun ama ihmal edilecek bi konu değil Allah korusun birine bişey olunca mı gideceksiniz :ermm:

0 oy
(909 puan) tarafından
Ben koronayken 15 gün çocuğumla aynı evde farklı odada yaşadım 
0 oy
tarafından
Karantinayı değil çocuklarınızı düşünün 
0 oy
tarafından
Sizin gibiler kendi bencillimgnden ufacık çocukların canıno yakıyor ya gezin dolaşın sonra gitmeyin
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Karabntinaya almiyorlarki evde karantina oluyorsun. Ağır durumun olup gitmektense simdi git.
0 oy
(11,458 puan) tarafından
Cnm evde  kendi kendini iyileştirmeye çalışacağına bi hastaneye git geç olmadan erken tedavi her zaman iyidir 

Allah korusun ya varsa ilerlerse  sonra pişman olursun nerden nasıl bulasacagi belli olmaz evde durdugun bi gün senin için zarar 
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Canım yorumun birinde kendi kendimizi iyileştirmeye çalışıyoruz demişsin .O kendi kendine olacak bir şey değil.Yoksa bu kadar insan ölmezdi .Sağluık bakanlığını arayın şüphenizi anlatın .Doktor tedavisine ihtiyacınız var
0 oy
tarafından
Canim beyinden korkuyonuz karantina in gidin tedavinizi olun yakmiyolar ya sana bakiyolar gayet iyi şekilde . 
0 oy
tarafından
Yok artık şoktayım 

Hadi kendinizi düşünmüyorsunuz çocukları düşünün bari 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 289 göst.
30 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nurrry (1,330 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,684 soru

24,390,072 cevap

349,245 kullanıcı