0 oy
807 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
Kardeşim.bende kalıyor  doğum yaptim bana yardımcı oluyor .

Benim  esim cimridir ailemde bilir.

2 sene oldu evlendim. 

Neyse sabah biraz salatalık domates almis . Biraz uzum  4,5 nektarin bir tane muz almis .  Kardeşime az önce ye dedim sabah da dedim.yemedi . Burda kalsın bir kaç gün dedi biraz daha konusturdum  1 tane muz ne ya dedi ...

Abin yesin dedi  ben kabız olmamak için yemiyorm  dedim ondan bir tane almis dedim ...

Bir tane muzla  kişilik degerlendirilemez  dedim....

O  da evet görünen köy klavuz istemez  dedi...

Evet esim memur evet geliri iyi evet  bende mahcup oldum  cimri olmasına içten içe kızıyorum  kızdım da .... ne yapayım ya hep benim kaderim:(((

13 Cevaplar

0 oy
(995 puan) tarafından
Ay canım eşin de ayıp etmiş bir tane muz alınır mı ben pazara gidiyorum meyveden yarım kilo alsam eşim hayatta almaz der bir türlü olsun amam tutumlu olmak iyi de evde misafir var sonuçta ben de olsam ben de alırdım yani
(9 puan) tarafından
Benm esim cok cmri:((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunu senin istemen ve senin alıştırman gerekiyor 

İsraf olmasın istemiştir belki ama gerçekten birtane muz nedemek 
(9 puan) tarafından
2 sene oldu abla  naisl yapcam blmyom
0 oy
(196 puan) tarafından
Ama gercekten 1 tane muz ne ya... ya hiç almasin yada almis evine yardima gelmis insan var az biraz fazla alsaymıs yani...
(9 puan) tarafından
Baksana gözüne batyo  demekki
(196 puan) tarafından
Valla canım konus de kardesim geldiyse bana yardima geldi senin cocugun tehlikeye girmesin diye geldi de kendine cteki duzen ver de 1 tanr muz nedir dogru duzgun ya parayi bana ver alisverisimi ben yapiyim de yada liste yapacam.onlari eksiksiz al de agirligini kot
(9 puan) tarafından
Çabuk sinirlenen  biri emin ol kavga çıkar bunu
 Desem nasıl yapcam blmyom
(196 puan) tarafından
Alisveris yapacagi zaman liste yap ver canim yanina bunlar ihtiyacimiz unutmayim diye yazdim de hepsinin kilosunu adet hesabini yaz mecbur alir merak etme o sekilde.
0 oy
(8,080 puan) tarafından
1 tane muz ne demek cidden insan alırken utanır..  allah sana sabır versin canım senin elinde olan birşey değil al elinden biraz para git istediğin gibi doldur dolabını 
(9 puan) tarafından
Iki kişiyiz dkue genelde herşeyi azar azar alır  bozulmasın  diye  ama ne bilim.bnde npcm  blmyom
(8,080 puan) tarafından
Ama canım muz da 1 tane alınmaz ki bizde iki kişiyiz ama ne biliyim tuhaf geldi. Eşini değiştirmeyi denesen güzelce söylesen bak kardeşim var biraz daha fazla al desen
(9 puan) tarafından
Ay  yerin  dbindeyim şuan
(8,080 puan) tarafından
Sen niye utanıyorsun bırak eşin utansın alnında yazmıyor sonuçta cimri olduğu evlenmeden önce
(9 puan) tarafından
Zoruma gdyo cok gdyo
0 oy
tarafından
Senin işin zor canım yaa benim ablamın eşimde öyle yazık hep mahcup olur ablam biz gidince 
0 oy
(6,014 puan) tarafından
Valla bnce ayıp etmiş 1 tane muz nedir hayır dağıtan bile okadr vermez yani ben olsam yüzüne vururum yani  4 5 tanede fazla al sanki nedir yaa byle cimri erkekleri hiç sevmiyorum vala işte kader valaa senın demenle ablamın eşiyde oyleydi 
0 oy
(434 puan) tarafından
Cimri.olunur da yemek konusunda asla değil bereketi olmaz evin misafire yedirip içermeli eşinle konuşmalısın canım 
(9 puan) tarafından
Ne diyecem  nasıl duzelecek
(434 puan) tarafından
1 cümleyle düzelmez uzun uzun konuşman lazım örneğin 5 tane muz alsa fakirleşmez
(9 puan) tarafından
Kimse yokken alıyordu ama.
0 oy
(2,873 puan) tarafından

Birtane muzu alırken de mi utanmadi acaca:)senin işin de zor canım ya kardeşinin karsisinda kötü duruma dusmussun 

0 oy
tarafından
Ay ama gercekren 1 muz nedir ya eşin bitini yicek elinden gelse boyle adamla omur gecmez ki
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Cnm sen konuş ayıp böyle olmaz de erkekler çok düşünceli degildir genelde sen uyar onu bnim eşim hiç parası olmasa bile napar eder evde bi misafir varken eve kendimiz için almadıgımız meyvelerden bile alır sırf ayıp olmasın diye sende eşinle konuş anlat durumu ayıp böyle olmaz de
(1,453 puan) tarafından
Haklısın cnm insanın zoruna gider ama onla konuşsan bide kendi ailesinede mi aynı senin kardeşin senin ailen diye mi umursamıyor acaba
(9 puan) tarafından
Bence onlara bu kadar değil-dir
(1,453 puan) tarafından
Uyar cnm kendisini yoksa hep böyle yapmaya devam eder
(9 puan) tarafından
Com uyardım :(
(1,453 puan) tarafından
O zaman yapacak bişey yok cnm  zamanla düzelir belki canını sıkma sende kardeşinin cimri demeside zoruna gitmesin cnm senlik bişey yok oda biliyodur bunu tatlı canını sıkma bunun için
0 oy
(101 puan) tarafından
Ay tovbe yrbbi alır onu göz önünde cope atarım yada al odana git gizlice ye beni rezil et me derim
(9 puan) tarafından
Ağıyorum  su  anda
(101 puan) tarafından
Güzel ve sakin dille konuş bu kadar cimri olma rizki veren Allah tır de evine yaptigin harcama da Allah ustune ustune katar de
(9 puan) tarafından
Diyor evime  bakyom  neyin eksik benden daha iyi bakan mi var  dyo
0 oy
tarafından
Ama hakkaten 1 tane muz ne yaa

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 544 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 882 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu