0 oy
763 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Selamın aleyküm kızlar  ozel bir soru kusura bakmayin 

bir yillik evliyim 2 aylik oğlum var 

Daha önceden cok korkuyordum kasılma oluyordu bebeğim doğdu doğduktan sonra oc iliski yasamadim daha çok artti korkum 

Normal dogum yaptim ama yinede gecmedi vajinismus galiba

Alttan kesinlikle muayene olmaktan çekiniyorum psikolojik tamamen biliyorum istemsiz kasiliyorum canim acıyo tedavi olmak istiyorum ister istemez evliliğim de zedeleniyo bu konu yüzünden hsngi dr gitmem gerekir. Jinekolog vs hep alttan bakacak ben istemiyorum lütfen yardımcı olun

13 Cevaplar

+1 oy
(85 puan) tarafından
Canım bu psikolojik bir rahatsızlık. Kadın doğumla alakası yok çünkü zaten bir doğum gerçekleştirmişsin yani fiziki bi sorununyok. Psikolojik. Bende 1 yıl eşimle birlikte olamadım. Kadın doğuma gittim muayene etti jinekolojik bir sorun yok istersen psikoloğa gönlendireyim dedi istemedim. Çünkü biliyorum ki kendim için en iyi psikolok benim. Oturdum neden korktuğumu nasıl yenebileceğimi düşündüm. Her gün kendimi motive ettim ve gün geçtikçe motivasyonum arttı. Eşimede bu süreçte biraz beni serbest bırak kendimi toparlamam lazım dedim sağolsun çok yardımcı oldu hiç üstünme gelmedi. Bir gün kendim gittim ben hazırım dedim. Ve mutlu son :) 2 yaşında bir oğlumuz var. Kendim başarmaya çalış olmuyorsa psikolojik destek al canım Allah yardımcın olsun 
-Reklam-
0 oy
(16,557 puan) tarafından
Kadın doğuma gidin tedavi olun 
tarafından
Asagidan bakarsa yaa
(16,557 puan) tarafından
Onlar biliyorlar ne yapacaklarını ki bakmazlar bence
0 oy
(182 puan) tarafından
Psikolağa görün cnm aile danışmanlığına ilk ewlendğm zaman bende öyleydim şükür geçti
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Jinekolog ya da psikiyatr'a gitmeniz gerek
0 oy
tarafından

Sorma canısı ben de öyleyim 88gün oldu ben kaçıyorum daha doğum yaptım yapalı bişey olmadı eşim de gayet rahat bekliyo hergün teklif ediyor ama ben istemiyorum :unsure:

Hatta bi laç gün önce neden dedi canım istemiyor korkuyorum dedim 

Tamam dedi sabırla bekliyor 

tarafından
Belki bugün yaklaşırım ama bilemiyorum ki ☹
(299 puan) tarafından
Kız bu kadar korma hem kendine hem eşine eziyet etme gün geçtikçe daha çok korkarsın ve soğarsın yapmak istemezsin
tarafından
İyi beklemiş benimki asla bekleyemez iyiki öle sorunum yok ins olmaz
(299 puan) tarafından
Aynen benimki bildiğin gün saydı
tarafından
Valla ama bekle desem bekler ya kıyamaz belkide benden ağrı sızı görmediği için bekleyemiyor ama canım acısa falan desem kiyamaz
0 oy
tarafından
Canm ueni dogum yaptk bende oyleydim ilk 3 kere felan cok kotuydu en son baktim olmuyor kendi kendimr cesar3t verdim acıyacak düşüncesiyle olmadi cok şükür kendi kendine duzeldm bide ben 9 ay boyunca beraber olmadim 
0 oy
tarafından
Önce psikiyatriye git sonradan psikoloğa yönlendirme bilir
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Kadın doğum altan bakmadan da karnından bakıp anlayamazlarmı acaba 
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Aynı sorun  bendede  var  canım  ne hamileyken  birlkte olduk nede doğum dan sonra çok uuzn  oldu biizm yıl oldu amaa varya artik kafama takmoom  olucaksa olsun  dedim  evet acicak  soncuta  en sonunda aliscaz naissoa bende kendimi  kasiuom  ama ben sonra  rahatlıom  artik  acıma  falan gecio biraz  bence  o an aicak korkusu at kafadan  ben ilk evle dhim zaman hic yapamadık  acio  falan diye  sonra ben kendk kendime  niye olmuo niye yapamiom diye  hirs  yaptım  ve o  an düşünmedim  acio  sonucya  inanki  baktim  oldu  ay deidm  bumu  yine korku var ama soncuta  yine aliscaz  yani  
0 oy
(10,754 puan) tarafından
Canım sen halen düzelmedin mı  ne desem bilemedim post yukarda kalsın
tarafından
Malesef :(
0 oy
(202 puan) tarafından
Psikiyatri cnn arkadaşlar söylemiş hangi sehirdesin
tarafından
Ankara
(202 puan) tarafından
Adanada iyi bir doktor tavsiye edecektim bizzat kendim gitmiş olarak :))
0 oy
tarafından

Dua et canım 

Kendini bişey olmaz diye tembihle 

Etraf ne derse desin senin kafanda bitiyor herşey 

Hem sen çocuk doğurmuş bir kadınsın bunlar sana fıs gelir ;)

0 oy
(5,371 puan) tarafından
Cinsel terapist bakıyo bu konuya canm ama çoğu yerde yok ben ilk evlenince baya bi müddet olmadı sonra kendiliğinden oldu ama hala senin gbiyim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 305 göst.
4 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemianne3107 (775 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.
0 oy
7 cevap 218 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,281 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.

411,068 soru

12,373,312 cevap

42,597 kullanıcı

Kategoriler

...