0 oy
664 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sorum yukarda kizlar nasıl sizce 

image

image

11 Cevaplar

0 oy
(10,884 puan) tarafından
Post yukarda kalsın
tarafından
Na gulamin bugün evdeyim camasirlari yikicam halı örtülerini falan
(10,884 puan) tarafından
(. ❛ ᴗ ❛.)(. ❛ ᴗ ❛.)(. ❛ ᴗ ❛.)
(10,884 puan) tarafından
Benim bugün için çok pilanlarim vardı sabah bi kalktım eşim işe girmiş
tarafından
Şırnak liyim canim
(10,884 puan) tarafından
Hee laçekinden anladım canım bende muşluyum Van geliniyim
-Reklam-
0 oy
(8,063 puan) tarafından
Bence hiç alma derim aşırı şekilde batık yapıyor 1 kez kullandım braun öylece duruyor
tarafından
Tesekkur ederim  
Aslında csnim tatlıdır kızım 6 aylık olsun  epilasyona gidicem allah zihin verirse ama fiyatı uygun görünce size danismak istedim
(8,063 puan) tarafından
Canın tatlıysa hiç bulaşma canım:) aşırı derecede can yakıyor bir kere etimi kaptirdim birdaha yapmadım zaten:)
tarafından
Yok yok kalsın en iyisi  bedava verseler almam iğne asi falan vurdurmuyorum ya aciyo diye sen düşün :))
0 oy
(75 puan) tarafından
Philipsin urunleri daha iyi uzun zaman oldu hala bu markayi kullaniyorum et sıkistirma kanatma yapmiyor 
tarafından
Dogru durust almiyomis zaten kılları iyiki almadim  Tesekkur ederim :))
0 oy
(403 puan) tarafından
Canım ben gecen denebunu sitesinn bu indirmli ürünlerinden alcaktm.esim hemen sikayetvar diye bi site varya oraya baktı.bircok insan sikayet etmis.bu kutulardan aldm kutum gelmedi.iade talebinde bulndm param kac aydr yatmadi diye bi sende bak istersn.ben almaktan vazgectm o yüzden.kararını etkilemek istemem ama ben okuyunca benmde başıma gelir diye korktm açıkçası
tarafından
Tesekkur ederim canım vazgeçtim zaten almadim para kolay kazanılmıyor  ayreten canida çok yakiyomus bu tipler
0 oy
tarafından
Hayır asla bunu alma başlığı böyle olanlar kökten almayıp kılı kırıyorlar. Eski tip olan basliklilar daha güzel annemin 20 senelik epilatorunu kullanıyorum. Hani şekli daha oval boyu kucuk olanlar varya onlardan canim. 
tarafından
Tesekkur ederim almadım valla iyikide almamışım sağolun
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Bu braunun en son cikan benim braunun ilk cikan serisinden.silk serisinden 59 tl ye almistim zamaninda :/
0 oy
(137,867 puan) tarafından
Alirsan çöp olur
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Philips satinelle prestige. Keainlikle tabsiye ederim. Fiyatına göre çok iyi bir ürün
0 oy
(1,826 puan) tarafından
Benımkı de bundan ben memnunum ısıklı oldgu ııcn ınce ve sarı tuylerı bile gorup kurtulabılıyosun kullanışlı gayet hatta suda acıyı hafıfletıuor 
0 oy
(969 puan) tarafından
 Bunu bilmiyorum da Braun Silk epil 3 kullanıyorum üç yıldır çok memnunum 
0 oy
(359 puan) tarafından
Benim ki de silk epil 5 ama pembe daha degisigi com olsu ben alalı memnunum ben batık yapmıyor küçük tüyleri bile alıyor ama yorumlar da okudum canım tatlıdır lazere gidecem demissin epilator de acıtıyor lazer de bilgin olsun 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 123 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 159 göst.
6 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 331 göst.
18 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 503 göst.
18 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (412 puan) tarafından soruldu

414,263 soru

12,467,177 cevap

46,942 kullanıcı