Arkadaşlar sayısız post acmısımdır...
Eşimle ayrılcam neredeyse 2 aydır babamın evindeyim...İlk geldiğim gunler içime buyuk bi huzun çöktü eşimin hep iyi yanları geldi aklıma. Onca kotulugunden cok iyilikleri geldi.. İçim kor gibi yansa da dava açmak istedim. Artık bitsin bu işkence diye. Ama o arada eşim aradı tam 1 ay olmuştu. Agladı şans istedi. Vs vs... Ama bu sure zarfında gelıp oglunu bikere bile gormedi cocugunun yuzune bakamıyormuş guya ... Her neyse benim kalbim yumusadı az biraz. Oyle boyle derken. Ben yıne bi caba gormedim. Utanıyor edıyor dedim...
Gecenlerde cocugunu gormeye gelmeyen bişeye ihtiyacı var mı diye sormayan adam. Cocugunun fotolarını istedi. Birde beyefendinin ayagına goturcekmişim baba ogul foto cekilceklermiş stüdyo da. Dedim ki sen bunları isteyene kadar bikere sor cocugu nasıl diye. Bikere bişeye ihtiyacı var mı de. Bana cevabı ne olsa begenirsiniz
Kes sesini bana akıl verme...
Sakın bi care arama benden uzak dur dedim bu sefer kesinlikle bitti. Sana acıdıgım için kendimden nefret ediyorum. Dedim..
Yıllarca şiddet de gordum aldatıldım da hakaret de yedim.her bitirdim dedıgım de olur belki bi umut olur diyıp gonlumden atamayan ben. Bi kes sesini lafı bana yetti. Cunku konu oglumdu...
Her neyse sadete gelicem ertesi gun babamı arıyor. Gelıp oglunu gorcekmiş. Gelmedi, ertesi gub yıne gelmedi yıne gelmedi. 3 - 4 gundur gelcem diyıp gelmıyo...
Instagram dan bakıyorum gezdiıgine dair fotolar paylasıyor.. Ama oglunu aramuyor sormuyor..
Ben bosanma muhabbeti acınca hafta sonu alcam diyor ki cocuk daha 20 aylık. Ben boyle ınsanlara cocuk mu emanet ederim aratıp sormayan insan benim cocuguma nasıl sahip cıkar ... Ne yapcam bilmiyorum. Gelsin gorsun oglunu ama boyle insana ben guvenip de bi saat cocuk emanet edemem. Bosanınca degerli olcak oglu oyle eminim ki... Ben bu aramama sormama olayını nasıl lehime cevırebilirim...