0 oy
288 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (255 puan) tarafından
Kizlar bi 2 3 gun oncesine kadar mutluydum kafamabisey takmaz olmustum ama simdi esimi sorguluyorum hamileyim.keske biraz daha bekleseydim diye sorguluyorum allahin gücüne gitmez insallah ama ne biliyim bazen dönüp bakiyorum şükrediyorum esimle evli olduguma iyi biri ama bi yandanda ilgisiz boyle sevgisiz bi adam ailesi desen bilirsiniz eski postlarimi halalari surekli laf sokar eder ne biliyim çok kafam karman çorman gecenlerde ruyama bile girdi halalari bizi ayiriyodu cocuguda aldiriyolardi etkisine mi girdim noldu anlamadim cok bunaldim ya

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kötü şeyler düşünme sen anne olcaksın güzel şeylere odaklan
(255 puan) tarafından
Hamilelikten midir bilmiyorum cok umutsuzluga kapilmaya basladim cocugumun mutsuz büyümesini benim yasadigim seyleri yasamasini istemiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamilelik hormonların yüzünden böylesin canım merak etme geçer bunlar
(255 puan) tarafından
Eşime karsi bazen istemeden de olsa nefret duyuyorum cocugumun mutsuz büyümesini istemiyorum kafam cok karisik
tarafından
Anladığım kadarıyla eşinle sorunlarınız olmuş ve hala var o yüzden biraz pişmanlık duyuyosun . Düzelme ihtimaliniz yokmu eşinle
(255 puan) tarafından
Cok sorunlarimiz oldu duzeldik iste bi sikintimiz yoktu tartisma bile yoktu ama iste halalari gelip huzurumuzu bozuyolar sinirlerim bozuluyo bunlar gelince
tarafından
Evlenince sanki sadece eşinle değil onun ailesiyle akrabalarıylada evleniyosun  yani senle eşin iyisiniz ne gelip araya giriyolar pislikler ne diyolarki size ne diye moralinizi bozuyolar yani
(255 puan) tarafından
Ya canim aman beni iclerinde gormuyolar surekli onlarin pesinde gezelim dizlerinin dibinden ayrilmayalim istiyolar
0 oy
tarafından
Hamilelik psikolisi birazda canım içini ferah tutmaya çalış 
(255 puan) tarafından
Tutamiyorum ki unutayim diyorum esimi gordukce sinirlerim bozuluyo
tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum
(255 puan) tarafından
Amin canim

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 657 göst.
28 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 724 göst.
30 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,173 soru

23,743,326 cevap

314,268 kullanıcı

...