Bebek mevlidini nezaman yapmayi dusunuyorsunuz? 40ı cıktiktan sonra mi? Hediye dagitacak misiniz? Fikir paylasalim:)
40i ciksn kendimi toparlym bebek büyüsün diye hayal ediyorum. Tesbih bi de yasin yaptırıcam Rabbim nasip ederse. Pilav ayran mi lokma mi o konuda kararsizim bi tek ona da fiyatlarina gore karar vericem
Kırkı çıkınca yapıcam bir de ben 2 kere yapıcam bı bizim tarafa bi eşimin tarafına neyi nasıl yapıcam şimdiden kafam karıştı
Bende yapmak istiyorum bahar gelsin teşbih havlu yada lif gibi bişeyler dağıtırım çok kişi olmaz zaten
bizde 2 aylik olduk bakalim.bu aralar yapmayi dusunuyoruz
Ben ilk 10. Gunumde mevludumu yaptrcam kizlar çunku kimse kırkı beklemedn aralarda pat diye geliyo yne yorulup ugrasiyosun o yuzden erken yapmayi dusunuyorum dısarida kıymali pide yaptirticam ayran tatli alicam hediyelikte dagtmak icin biseler dusunuyorum ama yasn tesbh duşunmuyorum herks alp bi kenara koyuyo
Sadece kayinvalidemlerde yaptırmıştık 9. Günde. Onun cok fazla arkadasi var ayri ayri gelmesinler diye. Hediyelik dagitmadim ben sevmiyorum oyle masraflari ona verceğim parayla cocugum adina sadaka veririm daha makbul diye dusundum. Ikramliklar da kayinvalidem tavuk pilav börek baklava yapmisti. Kuran okuduk dua ettik hocamız kisa bi sohbet verdi. Guzeldi bence.
Ne zaman toparladık ozaman yapmayı düşünüyorum şimdiden kendim bebeği gormeye gelenlere kokulu tas emzik yaptim kalanları mevlute de koyucam mevlute özel mini kolonya şişesi yptim küçük suslu jelatin posete kurabiye yapıp koyucam masaya . Maliyet yarı yarıya geldi
Oğlum 52 günlükken kadınlı erkekli yaptık mewlidini.Yasin kitabı we tesbih,çocuklara balon dağıttık.Çikolatada yaptırmıştım ama unutmuşuz ;)
Bizde mevlüt erkekse 40ı çıkınca yapılır eğer kızsa 6 aylık olunca mevlüt yapılıp 6 ay kınası yapılır pide ayran yada pilav ayran
1,489,947 soru
24,351,030 cevap
346,481 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın