Bebeğime 2 kere test yapılmış ikisi de negatif çıkmış çok sevindim buna..
Amaaa ihmaller var
1.benim aciliyetim yokken covid testin sonucu beklenmeden ameliyata alındım günümde ve saatimde pozitif olduğum bilinmeden
2. Cuma günü test sonucum çıktı benim ilaç başlamamışlardı bnde şaşırmıştım dün akşam ilaç tedavim başladı 7 günlük pozitif çıktığı gün başlaması gereken ilaçlara yani şuan tedavide 4. günüm olacaktı 3 günüm kalmış olacaktı benden ve bebeğimden 3 günü çaldılar
3. Adam akıllı bilgi dahi vermiyolar bu hastanenin diğer binasında bir tanıdığım doktor var ondan bilgi almaya çalışıyorum hep.. bu hastane çocuk covidlere bakıyo bnde ameliyatım burda olunca pozitif çıkınca burda çocuk covid bölümünde yatıyorm diğer bina yetişkinler covid için ordaki covid doktorun dün haberi olmuş benim pozitifliğimden o şekilde ilacıma başlamış hastane odasındaki telefonla baya bilgi verdi bna bugün oraya sevk olucam bn burdan ilacına başladm ama buraya gelip benim elimin altında olman benim için dha iyi dedi.. o doktorda haklarını ara saçmalık yaptıkları dedi
Bende bi semptomu belirtisi yok covidin demk ki olsaydı ilaç tedavim yoktu kaç gündür ne olurdum blmiyorm artık..
Hakkımı arayıp şikayet edebileceğim yerlere hep başvuru yapıcam.. eşim sağlık bakanlığına yazmış başka nerelere başvurabilirim blmiyorum