0 oy
360 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (55 puan) tarafından
sonuç 0-10 olması gerekirken bnde 260.9 diyor bu ne demek kötü birdey mi

7 Cevaplar

0 oy
(56 puan) tarafından
Kuzum hepatit b sarilik oluyor çocukken geçirdim hastanede yattım bı süre geçti sonra taşıyıcı oldum şimdi de hastalığa karşı direncliymis vücudum bir daha olmam çok zormuş
(55 puan) tarafından
Sonuç pozitif yazıyor da ve değer baya yüksek bnde mi hastayim
(56 puan) tarafından
Eğer pozitife öylesin canım doktorla konus çünkü bu hastalığın tedavi edilmesi gerekiyor yoksa ciğere zarar veriyor . Onlar daha iyi bilir
-Reklam-
0 oy
(501 puan) tarafından
Normal sarilik hepatit A oluyor.hepatit b de bi tur tur sarılık ama onemli ve tedavi edilmesi gerekiyor ve bulasici
(55 puan) tarafından
Pozitif yazıyor bndede mi çıkmış oluyor ya
0 oy
(902 puan) tarafından
Benim bildiğim kanın da mikrop var ve gecen bir şey degil kolay ve kaşıgını tabAgını bardağın sana özel olmalı bulaşıcı olabilir
0 oy
tarafından
Allah yardimcin olsun canm doktorunla konustun mu? Tedavi olunmasi gerekiyo sarilik hepatit A derler B baska turu bence. Allah sifalar versin. InsAllah yalniş anlamişsindir, negativ olur sonuç
0 oy
(207 puan) tarafından
Annem hebatip b sarilik hap kullaniyo
0 oy
(359 puan) tarafından
Canim 3 parametre vardır orda hangisinin positif olduğu önemli birisi aşılı olduğunu gösteriyor çünkü 
(55 puan) tarafından
Anti hbs cnm baya yüksek ya
(359 puan) tarafından
Tamam işte o değer çoğu kişi de pozitifdir  zaten o senin ya o virüsle karşılaşıp direnç kazandığını ya da aşılı olduğunu gösterir ben böyle bik iyorum ama siz yinde doktorunuza danışın lütfen
0 oy
(202 puan) tarafından
Bende de var hepatit b ama bic bir doktor tedavi ol demedi korktum yorumları okuyunca

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 30 göst.
17 Şubat 2025 Diğer kategorisinde cag9186 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
13 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hlal (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
2 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hediye&HM (6,157 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Pinar95 (167 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,371 soru

23,649,193 cevap

308,355 kullanıcı

...