Ben samsung j5 2017 kullaniyommm.ama yenisini istiyommm.xiaomi note 6 pro.cok guzel telefonnn
Niye merak ettin cnm bunu bu kadar bence çok gereksiz bir soru gibi geldi bana sohbet olarakda göremedim malesef biraz egoyu anımsatıyo karşındakine?
Arkadaşlar okudukça şok oldum ne gerek var bukadar birbirini kırmaya burda hepiniz ya hamile yada yeni doğum yapmış psikolojileriniz normalden farklı illaki karşılıklı anlayış gösterelim bu kadar kirip dökmeye gerek yok hepimiz kocaman aklı başında insanlarız çocuk degiliz
Samsung Galaxy Note 4 Kullanıyorum Kuzu.
Gönül İster Note 9 :D ahahaha
Hakaret sozler yaziyorsunuz ondansa yorum yazmayin
samsung j7prem 2017 canım
Xiaomi mi 5s premium kullanıyorum kullanan varmı ya sanki tek ben kullanıyorum bu telefonu yeni aldım inşallah iyidir
samsung c 5 kullaniorum bende
General mobile 5 plus.
Xiaomi yeni marka.herkes kullanmaya basladi.hafizasi cok.cok guzel gorunuyir.cok pahali bir urunde degildir.redmi note 5 cok nazik cok ince.ama bipmiyorum samsungu hic sevmiyorum.
Samsung A7 kullanıyorum. 3 senedir çok memnunum maşallahı var bikere bile tamire gitmedi inşallah böyle gider :))
Huawei p9 lite Allah'ım p20 sini nasip eder inşallah : D
Samsung note 8 canım
Samsung gala×y on7
telefonum güzel de hafızası çabuk doluyor hergün hafıza siliyorum :/
J5 2017 16gb hafizali 2000 fotoraf yukledim hafiza doldu yaziyor
Samsung J7 Prime kullaniyorum telefonumdan memnunum canım daha önceki Note 4 dü.
Her sey bu soru uzinden olmadimi?soru silmek olmuyormu?
Bugun zatennsiyim gelmis.doktora gitdim acil esim.aradi butun doktorlari oraya doktu bebegimz icin.acilim var dedi bebegin kalpi cok hizli atiyordu.korkduk bir sey olir diye sancimda armis agrikesici ilac iciyorum.doguma gidicem yarin.bu sinirle bilmiyorum nolucak.6si olmali cocuk bigun 25mi?bugun acilis odlu.bilmiyorum sinordenmi nedenmi
1,493,354 soru
24,400,131 cevap
350,079 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın