0 oy
671 göst.
Diğer kategorisinde (452 puan) tarafından

Hanımlar evimi her gün süpürüyorum.

Her gün süpürmeme rağmen ertesi gün yine toz değilde nasıl anlatsam bilemedim hani böyle çul çaput gibi şeyler oluyor kilimlerimde ve parkelerimde sanki daha dün hiç süpürmemişim gibi. Hergün elektrikli süpürge açamıyorum ki açsamda ertesi gün yine aynı, el süpürgesiyle süpürüncede bu sefer toz kalkıyor heryere, etrafımda arkadaşlarım iki günde bir süpürürler tertemiz durur nerden geliyor bunlar anlamış değilim.

Birde banyom çok tozlanır özelliklede lavabo iki günde bir lavabo ve banyo silmekten gına geldi artık içime yok mu bunun çaresi.?:ermm:

4 Cevaplar

0 oy
(253 puan) tarafından
Canim evinin oldugu yerle alakali galiba mustakilse oluyo öyle 
(452 puan) tarafından
Yol kenarı evim
-Reklam-
0 oy
(6,138 puan) tarafından
Halıların yeni mi onların tüyü olmasın arasira su ve fırçayla sil yeni tüyleri ciksin. Lavabonda ya havalandirmadan kuştan isten olur yada kontaplaksa aralardan toz geliyordur kapı kapandigin araba geçip ev sallandiginda
(452 puan) tarafından
Yok cnm yeni değil halılarım.

Çaresi yok her gün süpürmeye ve iki günde bir lavabo simmeye devam ozaman desene cnm
(6,138 puan) tarafından
Yukarıda yol kenarında evim yazmışın benimde öyle odaları hiç sorma balkon 6 ayda 1 yıkıyorum:D düşün bide 1 senelik gelinim
(452 puan) tarafından
Camları hiç açmasam diyorum bazen ama açmadanda olmaz ki, 11 aylık oğlum var, günde iki üç kez havalandırıyorum heryeri temiz hava girmesi için.
(6,138 puan) tarafından
Tülleri acmamaya bak canım evi havalandir yine. Biliyor musun canım o kadar çok toprak çekiyor ki hele de köy evlerini sivadiklari beyaz toprak penceremde bulunan tozları bile yiyesim geliyor. 1 ay önce ev temizledim ev türüm türüm koktu kazıp yiyesim geldi bi kaç yaladım ama boya olunca tat vermedi
0 oy
(894 puan) tarafından
Canım ayda bir süpürgelik avize ve pencere kenarı tozunu al. Eğer buraları almazsan tozlar tutunuyor tam temizleniyor. Ben 2 3 güne süpürüyorum. Süpürem çok iyi değil ilkinde halı tarafıyla süpürüyorum sonra fırçası ile tarıyorum tekrar halı modunda süpürüyorum Allahtan halılarım çok büyük değil birde kıvırınca üst ve alt kısımlarını da tersini de süpürüyorum. Silerken çift sıkmalı süngerli paspas kullanıyorum hamile iken de çok kolay oluyor. Silme işini de hafta da 2 bazen 3 olabiliyor. Koltukları da başlığını değiştirip süpürüyorum inan onlarda çok toz tutuyor ve süpürmezsen belli etmiyor temizliği her zaman değil hafta da 1 süpürüyorum onları. Banyo da yardımcı olamıcam aynı dertten muzdaribim sil at ıslak mendiller var banyo için kullananlar memnun bi ara deneyebilirim
0 oy
(186 puan) tarafından
Süpürgen toz torbalı mı ,yoksa sulu mu canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 390 göst.
0 oy
3 cevap 172 göst.
20 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,273 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 379 göst.
24 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Bsrakrc (24 puan) tarafından soruldu