Selamun aleykum kızlar bildigim kadar sizin yaşlarin iz benden çok küçük şimdi şöyle bir sıkıntım var bir kızım var 18yaşinda ara ara yalanlarini yakalıyorum ve her defasında uyayıyorum mesela bana babamda kalıcam dedı arkadaşinda kaldi bu arada benim ikinci evliligim buevligimdende bir tane kızım var inanki hiç bir şekılde ayırt etmiyorum eşimde bende ne istese aliyorum bazen nerde hatta ettm diyorum sesını yükseltmesi gıtme dedıgım yere gitmesi beni çok üzüyor ne yapcam hiç bilmiyorum şimdiye kadar ona daha çok arkadaş gibi oldum benden korkmasini istemdimki başina Allah korusun birşey geldıgınde rahatca anlatsin diyeuzun oldu hakkınızı helal edin
18 yaş tam delilik çağı onun şimdi normal böyle olması bence büyüdükçe seni daha iyi anlayacaktır eminim aynı yoldan hepimiz geçtik bende 21 yaşındayım evliyim 2. Çocuğuma hamileyim şöyledir geriye dönüp bakıyorum da neler yapmışım be nasıl cesaret etmişim diyorum inşallah büyüdükçe düzelecek
O ne yaparsa yapsın sen takip et yanlız bırakma cahillik gençlik yanlış yola kapılır kurtaramazsijn neler görüyoruz artık insanlar hep menfaat peşinde.yazikki git Gide berbat bir dünya olmaya basladik
1,492,362 soru
24,384,729 cevap
348,953 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın