+1 oy
467 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
1 hafta once siparis verdim hala gelmedi mng kargoyu ariyorum katiyen acan yok tozluyu ariyorum bugun gelmesse iadesi yapilir diyor lan ben iade yapilsin diyemi kiyfaet aliyorum oyuzdenmi para odedim ben sacmaliga bakin ya neden arayip ilgilenmiyorlâr anlamadim sozde eve gelmisler yokmusuz ben dun bugun degil aylardir evdeyim hicbir sekilde zile basilmadi gelinmedi 7 parca sey aldim giyicek birseyim yok bayramda giyerim diye birde bana siz gidip supeden alin diyor davar ben disari cikicaksam zaten alisveriside yaparim sird varya biz kargoya gidup alalim diye ugrasiyolar kizlar mng kargodan alinan seyi almayin soyleyim size  katiyen ariyorsun acmiyorlar  tozludanda ilk defa alisveris yapmistim dusunun 1 hafta oldu hala gelmedi.  Yani birde kalkip bana gidip alin diyor

11 Cevaplar

0 oy
(3,033 puan) tarafından
Kargonun yaptığı bisey canım yurtiçi de aynı şekilde geldik yoktunuz şubeden alın diyorlar çoğu kişiye şube bana 40 dk okadar yol gideceksem niye internetten alayim
tarafından
Aslinda eve gelmiyorlar sirf biz gudelim diye ugrasiyorlar
(3,033 puan) tarafından
Aynen öyle şubeye gidiyoruz okadar kalabalık ki demekki herkese aynı şeyi yapıyorlar
-Reklam-
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Ben hep mng kargo ile alırım hiç sorun yaşamadım şanssızlık olmuş cnm sana 
tarafından
Ariyorum acmiyorlar telefonu
0 oy
(953 puan) tarafından

Yıllar önce bilgisayarımi MNG kargi ile uyu yolladım seresfizler paketlenmesni iyi yapmadıkları için ve bende o zman pek bilgili değildim sigortalı yollama konusunda yolda hasarlı bir şekilde garantiye yolllamislardi onlarda geri yollayıp garantisini fesh ettiler.onlar yüzünden o kadar para verip yaptırmıştım.ordaki çalışana dedim; keşke beni bilgilendirseydiniz paketlememiz sağlam değil yolda kirirlir isterseniz sigortalı yollayalım ,diye bak hatırladım yine sinir oldim:devil:

0 oy
(17,663 puan) tarafından
Tozlu nun sucu değil kargonun suçu o. Bende tozludan sipariş verdim kıyafet 1 hafta içinde gelmişti hemde kargo getirmişti 
0 oy
(202 puan) tarafından

4 gündür kargom  ellerinde daha çıkış yapılmamış ptt kargo hepsi aynı bunlarin:angry:

0 oy
tarafından
Kız dün ben de sormuştum iptal ettim bu sabah ve paramı geri verdiler ben de gittim o parayla 3 şal 2 etek aldım geldim yarın yola çıkıcam çünkü
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Yurtici kargo daha iyi bence cuma kargoya verilen urunum pazartesi elimdeydi
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Şikayet com a yaz nasıl çözerler işini bak. Bende tozludan sipariş vermiştim kaç hafta geçti göndermediler iptal ettim etmediler bende döşedim lafları anında çözdüler.

0 oy
(1,860 puan) tarafından
Malesef her kargo firmasının böyle saçma şubeleri oluyor, şikayet et merkezlerine. Kargoyla alakalı bir durum çünkü tozlu bişey yapamaz. 
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Tozlu nun yapacağı bir sey yok kargo dağıtıma.bir daha çıkarmaz.

Kargoda sube sube degisiyor bizdede mesela.mng ve yurt içi kargo subesi cok iyi burdaki surat kargo.subesi asla.post getirmiyor hep.arizali postlari ama yalan  ptt de evde olsanda geldik.yoktunuz demeye doyamadi
0 oy
(8 puan) tarafından
Herkese söyledikleri klasik yalan aslinda eve gelmiyolar ve sikayet eden herkese eve geldik yoktunuz gidin subeden alin diyolar 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 36 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Aydagul (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 185 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,042 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 742 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mutluu annee (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 559 göst.