0 oy
398 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (418 puan) tarafından
Kızlar bende düzenli yardım alıyorum fondan bugün fonu aradım sordum böyle bir yardım varmış daha önce 1000 tl alanlar yeniden alıyormuş bayramda dolayısıyla dedim oda hayır bayram için değil ...... bilmem ne türkiye yardım olarak veriliyor dedi o dediği kısmı hiç anlamadm hızlı konuştu sadece türkiye dediğini anladım:) üst kurul karar veriyor kimlerin alacağına şartlar vs nedir bilmiyoruz otomatik belirliyorlar başvuru falan olmuyor dedi böyle bir yardım alan var mı merak ettim 

4 Cevaplar

+1 oy
(97 puan) tarafından
Veriyor geri alıyor 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bende 1000tl o na başvurdum halende süreç devam ediyor diyor anlamdım gitti kime neye göre veriyorlar bu parayı evi arabası olana hep vermişler para çevremdeki herkes aldı bı benden kalan  bayram harçlığı nereden başvuru yapılıyor onu anlamadım biri yazmış aldım diye biride video atmış ama açılmıyor Google'dan bakatim öle bişe yok yazıyor anlmadim ya 
0 oy
tarafından
Bu devllet kime yardim ediyor ben çözemedm ki 
(418 puan) tarafından
Yok yardım alıyorum ben bize yardım veriliyor ihtiyaç sahibi olanlar gerçekten alıyor ama bu yardimdan bilgim yoktu ondan bilenler olursa sorayım dedim
0 oy
(240 puan) tarafından
Bizim burda komşunun 1 teksil fabrikası bide marketti var onlara getirdiler ptt bugün hatta evde olmayınca kağıt bıraktılar benim eve gelip alsınlar diye ptt den valla para parayı çekiyor devlet fikirden alıp zengine veriyor 
(1,860 puan) tarafından
Gerçekten ben de anlamadım benim çevremde alanlar da gayet varlıklılar, ihtiyacı olanbirine çıktığını görmedim daha
(240 puan) tarafından
Valla bizim burda da öyle canım ogrnedigim kadarıyla üyeliği olan ve belediyede tanadigi olan  alıyormuş bizim komşu dedi bizim Tanadik var o saolsun halediyor dedi
(1,860 puan) tarafından
Evet malesef,  belediye hangi partiden oraya üye olanlar alıyor öncelikli olarak, hatta oraya üye olan biri başkasının adını vermişti ona da öyle verdiler yani.. Hak adalet hiç bişey yok.
(240 puan) tarafından
Mallesef adalet yok canim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 194 göst.
14 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Dilekk (1,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 297 göst.
13 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 134 göst.
13 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esence (88 puan) tarafından soruldu