0 oy
518 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından
kapalı
Öncelikle Burayı Yeni Keşfettim 7 yıllık evliyim bir tane 5 yaşında oğlum Var 38 haftalık Hamileyim Bişey tanışacam Akıl Alaçam belki yaşayan bilen Büyüğüm küçüğüm Vardır Eşim evlendim Evleneni Arada başkalarıyla Konuştuğunu gördüm Sürekli Umursamadım takmadım çocuk gibi aklı var yani ne yapsam olgunlasmiyor Şimdi soracağım Su şuan 38 haftalık Hamileyim Bu aralar Hep yakaliyrm birileriyle konuştuğunu Çalışıyor Eve Düzgün Para vermiyor Verdiği en fazla 100 TL  başka yok sorduğumda hep borclara verildiğini söylüyor ne zmm bişey yakalayıp söylesem Al picini git diyor umursamıyor bna akıl verin aydınlatın bni ailesini hiç dinlemiyor Konuştuğu kişilerle canım cicim aşkım hayatım der bna gelince ****** azarlar gibi azarlıyor kaç defa ailemin evine gittim pişman oldu geldim coxuk icin gene dayandım hamile kaldığmda yine birz düzeldi çok istiyordu şimdi çok değişti çocuğa hiç bişey almıyor yni bn almasam umursamıyor napim kafayı yiyecem aklıma geldikçe agliyrm artık dayanamıyorum yaptıklarına  bnde iyice soğdum ailemle aram kötü babam benle konusmyrsn kaçtım çünkü ailem de diyor  her haltı yesin takma diye erkek bu gönlünü hoş eder sonra unutur ama bunu 4 yıldır yasiyrm sürekli affediyrm olmiyor kafayı yiyecem
notu ile kapatıldı: Soru başlığı konuyu özetleyecek şekilde olmalıdır

3 Cevaplar

0 oy
(626 puan) tarafından
Allah eşine hidayet versin  iyi sabretmissin 
(626 puan) tarafından
Al bendende o kadar mehir iste bakalım nediyor
(7 puan) tarafından
Gönlüm şöyle var inancım var ona  evli deil ayrılmış iki çocuğu var
(7 puan) tarafından
Tmm öyle yapacm   teşekkür ederim inşallah güvenimi sarsmam
(626 puan) tarafından
Bana özelden yaz merak ederim gidişatını
(7 puan) tarafından
Tmm Cnm yazarım Allah razı olsun verdiğiniz akıldan dolayı umarım herşey gönlünüzce olur pişman olacak bişey olmz inşallah
-Reklam-
0 oy
(758 puan) tarafından
Öncelikle sana erkektir yapar diyenlerin ne kafada olduklarını sormak isterim? Ailenle aranı düzelt ve ailenin yanına git. Akıllanmaz ama belki akıllanır bir ihtimal. 
(7 puan) tarafından
Gittim bni gecenin yarısı dışarı attı babam istemiyr
(758 puan) tarafından
Ailen nasıl böyle bişeyi yapabiliyor yaa Allahım hepsine hidayet versin Allah yardımcın olsun ne diyeyim
(7 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun rabbim akıl fikir versin  bnde artık yapacak bişey bulamıyorum kadın sığınmayada gittim oğlum çok huzursuzluk etti dışarı çıkacam diye mecbur geri geldim
(758 puan) tarafından
Hadi yaa her çareyi denedin ama yine o eve gittin Allah sana peygamber sabrı versin canım ailenle aran neden bu kadar kötü
(7 puan) tarafından
Denemez olurmuyum denedim ama hiç bişey gelmiyor elimden
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Al pi... ni git ne demek yaa. Desene sende pi.. misin ? Rabbim hidayet etsin Dua et dua canm.. 
(7 puan) tarafından
Çok dua ediyrm  düzelsin diye ama olmuyor  insanın içinde var demkki değişmiyor çocuklari umrumda deil
(5 puan) tarafından
Bakara suresi oku yada dinle sana sahip çıkan biri olsa keşke yapamazda uzaklaştırma alabilirsin ama eşine karsi
(7 puan) tarafından
Bna biri sahip çıkıyor 2 yıl önce tanıdığım biri oda evlenmiş ayrılmış 2 tane çocuğu var gel diyor sna yaşamadığın hayatu yasayacam ama yapamiyrm  vicdanım el vermiyor buna çok seviyor ama bn yapamiyrm  evliyken birine gidemem
(4,902 puan) tarafından
E boşan işte o zaman neyi bekliyorsun
(7 puan) tarafından
Yapamiom işte vicdanım el vermiyor ypmaya  onun gibi olmak istemiyorum  bir gün bakıyorsun cik git diyor bni tutan vicdanım
(4,902 puan) tarafından
Hangi vicdan ne diyo ki vicdanın sana. Evet sen hakediyorsun bunları onun aklı ermiyor ahh geçer bu günler sabret fln mı diyo. Eve para yok e onla bunla konuşuyor. Al pi.. ni git diyor. Şimdi söyle kardeşim hangi duygu vicdanını bastırıyor
(7 puan) tarafından
Hklisin ama önce boşanmam lzm yapmam icin
(4,902 puan) tarafından
E otur konuş boşanın herkes yoluna baksın Allah bahtını açık etsin
(7 puan) tarafından
Onla konuşmanın faydası yok çocuğumu alıp gidecem başka çarem yok o dünden razı ztn gitmeme
tarafından
Demekki sende başkasıyla konuşuyorsun tıpkı eşin gibi.  Belliki buraya günah çıkartmaya vicdanını rahatlatmaya günahını aklınca destek almaya çalışarak bastırmaya çalışıyorsun.  Esin seni aldatmış ama bırakıp gitmemiş ve sen boşanmadan başka birine kaçmayı düşünüyorsun çok ilginç.. bence seninde eşinden farkın yok.  Sen evlenmiş boşanmış adamı nerden buldun da bütün sorunlarını konuşacak kadar rahat ve güven içerisine düştün merak konusu oldu şimdi bak
(4,902 puan) tarafından
Ay ışığı katılıyorum.. bu yüzden hemen boşanması lazm
(5 puan) tarafından
Bu onu hakli çıkarmaz ama sanada bu yorumu yapma hakkı vermez yaptığı yanlış tabi ama sen onun içinde bulunduğu durum ve psikoloji caresizlikte olmadığın için çok rahat konuşabiliyorsun kadın çıkış arıyor insaAllah aynı hataya düşmez Rabbim yardımcısı olsun
(5 puan) tarafından
Erkek yuvasını terk etmemiş mis yaw kadının gitmesini bekliyor adam olsa zaten hadi sevgi bityi diyelim.kendi çeker gider ama çocuklarını madur etmez ihtiyaclarini karşılar kadın nereye
 gitcek. Gözünün içine soka soka başkasıyla konuşuyormuş adam çocuklarında sahip cikmiyormus bu kadıncagiz ne yapsın simdi erkeğe siz gibi herşeyi müstahak görenler yüzünden cesaret buluyor bu adamlar zatn namus sadece kadında mi düşün senin başına geldi öyle atıp tutması kolay
(5 puan) tarafından
Bacım evliyken birine gitme zaten sakın ki kocamdan farkın olsun onu geçtim günah hiç mi guvendigin biri yok attığı mesajları SS al at yada sosyal medyada sadece benndie yedekle onu geçtim.telefonda silse bile incelemeye gidince herşey çıkar sen git uzaklaştırma al defolsun gitsin adam gibi de bosan evinizde terk etme bosanana kadar ondan sonra bi yol cizeceksen çizersin gider evlenirsin sen şimdi kacacan eski kocanın nikahında sana nasıl nikah kiycak.herseyi geçtim aklını başına al.kimseye güvenme bu devirde evladinda var herşeyin yolu yordamı.var
(4,902 puan) tarafından
Tamam işte boşanması lazım durumlar bu seviyeye gelmişken.  Ister konuşsun ister gitsin vs. Allah yardımcısı olsun ama mantıklı düşünmesi lazm yoksa hem kendisi hem evlâdı zarar görebilir
(5 puan) tarafından
Aynen öyle ama ilk ifade şekliniz hoş değildi
(4,902 puan) tarafından
Hangi ifade???
(7 puan) tarafından
Tamda bnde onu düşünüyrm ne farkım kalıyor evliyken birine gitmek ama boşanmak için de gidecek yerim yok en azından kadın sığınma evine gitsem bosanina kadar öyle olabilir ama diyor bna bn sana bakarım evini tutarım bosanuna kadar elimden geleni yaparım her türlü herşeyi karşılarım boşandıktan sonra evlenirz o yüzden bn yapamiyrm onun gibi olamıyorum ondan farkım kalmıyor evliykn birine gitmek
(5 puan) tarafından
Sen ona deki ben bosanana kadar siginmada kalcam ama şunu bunu isterim sen kendini ayarla ondannsonra nikah yıkarız bakalım ne sio
(7 puan) tarafından
Onu kabul ediyor ztn herşeyi göze alıyor boşanman için elimden ne gelirse yaparım her türlü sn bna kabul et başka bişey yok diyor

İlgili sorular

+1 oy
29 cevap 675 göst.
0 oy
6 cevap 172 göst.
9 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmelegi (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
1 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kuzum (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 240 göst.

409,707 soru

12,316,816 cevap

38,859 kullanıcı

Kategoriler

...