Kızlar Geçen hafta kayınvalidemler deydim oğlum ağlayarak geldi anne dedi o teyze beni vurdu bende o teyze degil halandir dedim o arada bebege mama veriyordum Bende git babaannene de dedim oglum cok agliyordu bide benim oglum gorumcemin ogluna sariliyor seviyor gorumcenin oglu da mismis benim ki de yaramaz artik ne olduysa 10 dakika sonraki sonra yanlarina gittim normal sekilde dedimki oglum seni sikayet ediyor beni vurmus diye yok ben bisi yapmadim dedi benle illa ki sen vurmuşsun demedim ki diyorum sadece çocuk seni şikayet ediyor bana dedi ve ben odaya geçtim yarım saat sonra kendisi odaya geldi ve Bak ben oğluna demişim Ben Seni vurdum mu diye kafasını salladı yik diyor oğlum tekrar korkudan arkama Saklandı bir şey demedim bana diyor ki her şey kendi kalbin gibi görürsün Ben de dedim herkes kendi kalbinin ekmeğini yer o laftan sonra birimize gerdik benim evliligime laf arasındahakaret etti laf getirdi sen de baba evine gittin kaldın geldin diye demediğini bırakmadı sonunda Yaptı yapacağını tartismadan sonra abisine mesaj cekiyor soyluyor
Görümce çetin ceviz aman dikkat et
1,491,823 soru
24,377,217 cevap
348,411 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın