0 oy
758 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
2kiz 2oglaniz .abim evli gelinimiz de bende 2yas gibi küçük aradı işte bayram mübareklemeye sagol dedim bende mubarekledim tabi sen zenginsin 2hisse kesiyomussun fln dedi. O ne alaka kız bu sene nasip oldu 2sene kesemedik nie öyle dedin dedim evirdi çevirdi kapadık .çok kiskaniyormus heryerde evi var arabası var die soyluyomus .kayınpeder yapmış çık dese çıkarız bizim değil .arabayida kaynana yer satmış oğluna almış ama çıkartıyorlar ora götür bura götür .götürsün anası babası karışmam da .arabayı değişti kâr elde etti onla banada kendine de kesti diğer turlu giremezdik.baska neyim var ki .anneme bile kızın zengin yere gitti diomus .kaynanmlarda çok cimri yani dışardan nasıl görüyor bilemedims.dedemden yer kaldı anneme sat ev al bize diomus annemde kendimin evi yok diğer çocuklarım var tek akıllı sen misin demiş.kizmislar gelmiyolarmis . Bıde hiç karışmam gorumceligin g sini yapmam sinir olsam da görmezden gelirim ne alipveremedgi var anlamadim

9 Cevaplar

+1 oy
(2,578 puan) tarafından
Kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş.
tarafından
Baya pisletmis canım ya .hep dua ediyorum bı kere dediklerine karşı sen ne Dion ya dememiş biriyim başkası olsa ağzına eder. Karismiyorim evim barkim ayrı ekmeğim onlardqn gelmiyo derim
-Reklam-
+1 oy
(29,710 puan) tarafından

Kıskanıyor belliki bos ver takma. Senin mutluluğunla mutlu olmayan biriyle diyalog kurman doğru degil ki zaten 

tarafından
Bı ortamda denk gelsek hoşgeldin bosgittin ne var ne yok bu kadar bida konusmayiz .bende orali olmuyorum
0 oy
(446 puan) tarafından

Bos konusmus bacim bosver yoluna bak:kissing:

0 oy
tarafından
Amaaann gelin işte boşver canım düşündüğüne değmez hazımsız demekki
tarafından
Baya hazımsızmis yeni ogrndim hepsini
0 oy
(9,932 puan) tarafından
Gelin işte bacım haset edecek ya.takılma mubarek gün
tarafından
Üzüldüm sadece benm aklım kesmez o kadar ince detaylari
0 oy
(798 puan) tarafından

Amman bosver belliki cekemiyo sende onu catlatmaya bakk:devil:

tarafından
Bilenziklerimiiii takisitirp gideyim  :) sırf gözü gönlü kalcak die takamiyirum
(798 puan) tarafından
Tak bacim tak boylesine oyle gerek:)
0 oy
tarafından

Ağzını boş birakmamis , ne değişik bir insan yaa ona ne senin evinden arabandan vs vs. Onun cebinden mi çıkıo sanki ...

tarafından
Anneme hep siz yapın dio işte.annemde dedemin evinde oturuyor ona kalacağı hiç blli değil.o yeri satsa kendine ev alır rahatına bakar.yillardir babannemlerden çekmiş.yedigi tabağı makineye bile koymaz ev beklentisi yüksek
tarafından
Ne cahil insanlar var ya , Rabbim annene sabır versin inşallah
tarafından
Bugünde bayram bı sebepten kusmusler gelmemisler bayram için aramada yok . Bende para kokusu yayın gelirler dedim:)
tarafından
He canım biri desin miras kalmış vallahi ayakkabısız gider ... :)))
0 oy
(949 puan) tarafından
İşte ben sürekli dua ederim inşallah elitlerim meslek sahibi olurlar vakit hal yerleri yerinde olsun yeterki beni kıskanmasn
tarafından
Hayırlı insan gerçekten önemli ya o kadar şaşırdım ki. Bnm aklım basmaz bu kadar
0 oy
tarafından
Hadi hasetlenıyorsunda utanmadan açık açık nasıl soyluyorsun. Mıllet sen kıskanıyorsun dıye evı arabayı mı satsın ya cok sınır oldum. Boylelerı yuzunden nazar degıyor bı tutam ılerlenmyo sonra..
tarafından
Bı konu olsun evi var sonuçta dio ikidebir ben olayım veya başkası. Herkese ana baba almiyo yapmiyo sık bı yerini koy kenara. Onların olsun benden çok olsun sevinirim zorluk çekmiyor die. Herşeye kıskanıyor babamın kullandığı araba var kardeşimin birikimleriule oldu kardesimde asker Suriye'ye gitcek eşek gibi çalışıyor çocuk.gecende bizim araba almamıza gerek yok arabada babamın da paara payı varya verir demiş annemde o arabada kimsenin bı lirası yok kimseye de verdirtmem demiş. Yani çok ince hesqpci.cocuk birikim bilezik yaptı ilerisi için öteki gelinin şanslı diomus .annemde ben bı lira koymadım kocası yapıyor seninde kocan koysaydi demiş.cok değişik ben bunları yeni ogreniyorum daha neler neler
tarafından
Açık açık uyar ben o laflara maruz kalsam nazardan güp diye gittiydim yad malım mulkum gitmişti :(
tarafından
Bide kabul etmiyirmus kız kardeşim dedi .bundan sonra derdini sorucam çene calacgna çalışsın illa dışarda gerek yok evdexe neleryaoanlar var
tarafından
Sıcagı sıcagına saba dedıgı zaman yapıstır lafı.

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 216 göst.
2 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 771 göst.
13 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 693 göst.
13 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
14 cevap 537 göst.
13 Mayıs 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,126 soru

23,756,603 cevap

315,204 kullanıcı

...