0 oy
545 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar öncednde tanirdim.uzaktan ben evlenmeden önce 5 sene kadar önce yine kurban kestik çocuğu yoktu sona yenide evliydi ozamanlar ya i 4 senelik falan şimdi beş sene sona yine kesiyolar bizlebu kez beni yine gördü bitane çocuğum var bide hamileyim geldi maslalahh kaç aylık dedi 5 dedim ama onkadar üzüldüm utandimki keşke hiç karnımı gormeseydi 

Çok heves etti belli maşallah dedi ama bakakaldi 

Nolur dua edin de onunda sağlıklı bı evladı olsun çok üzüldü Allah sanada nasip etsin dedim amin inşallah hayırlısı olsun dedi 

Ama olmuyomis çocuğu inşallah olur :'(

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim isteyen herkese versin kucaklarini bos birskmasin
tarafından
Ya o kadar masum baktiki vallahi çok üzüldüm:(
tarafından
Elden bisey gelmiyo bacim :((
-Reklam-
0 oy
(7,128 puan) tarafından
Rabbim onunda kucağını boş koymaz insallh
tarafından
Amin kuzum inşallah rabbim mübarek gün de kabul eder duamızı kimin kabul olur bilinmez
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
tarafından
Amin kuzum amin inşallah
0 oy
(4,847 puan) tarafından
Allah'ım bu mübarek günlerde hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bı şekilde

Amin
tarafından
Amin kuzum.insallahh kimsenin kucağı boş kalmaisn
0 oy
(10,710 puan) tarafından
Ayy cnm rabbim bu bayram.hürmetine en kısa zamanda kucağını doldursun olmayan herkese versin inş 
tarafından
Amin kuzum insallahhh
0 oy
(7,914 puan) tarafından
Allahım bütün iyi niyetli kadınlara nasip etsin çok zor çocuk isteyip olmaması ben az ağlamadım eşim işten gelirdi direk sarılır ağlardım.  Evde tek başıma aklıma.gelir ağlardım adetim gecikir test yapar ağlardım.  Ailemden birisi hamile kalsa eve gelir ağlardım ama kimseye yansıtmadım bu durumu . Allahım gönlüne ferahlık versin o kişinin. 
tarafından
Amin canım amin çok üzüldüm ben :((
0 oy
tarafından
Bir arkadaşım 10 senelik evli ve hiç bebeği olmadı senelerce tedavi gördü ve bu arkadaş  afedersiniz vajinusmustu muayene bile olamıyordu doktora gitmek gelmek onun için ölümdü. Senelerce bebek için  her yolu denediler. Ev sattılar araba sattılar nice paralar gitti bir türlü nasip olmadı. Bu arkadaşım için ailesi Ramazan bayramının arefe günü Enbiya suresinin son sayfasını 1 Er kişi olacak şekilde tek tek dağıttı okurttular bende yardımcı oldum. Arefe günü okunuyormuş ve elhamdülillah 2 hafta önce beni aradı kan değerleri yüksekmiş, geçen hafta keseyi görmüşler  bayramdan sonrada kalp atışı için gidecekler.. Ben bizzat şahit oldum Rabbim isteyen dileyen ve hak edenlere evlat nasip etsin 
tarafından
Ay nasıl mutlu olmuştur inşallah sağlıkla alır çocuk siz çok zor :((
tarafından
Aynen öyle. Rabbim herkese nasip etsin kimseyi bu tatdan mahrum bırakmasın elbette onlara bayram erkenden gelmiş oldu
0 oy
(196 puan) tarafından
Iyi niyetinizi sorgulamıyorum asla ama cocugu olmayan insanlar baskaları hamile veya cocugu var diye üzülmüyorlar bundan emin olun  onlar sizin böyle düsününeceğinizi tahmin ettigi icin üzülüyorlar 6 sene cocugu olmamış bir bayan olarak söylüyorum bunu. Cocuksuzluk degil insanların her haraketten birşey cikartacak dusuncesi onları üzüyor...
0 oy
tarafından
Rabbim bayram sevinci yaşatsın inşallah hayırlı bir evlat versin
0 oy
tarafından

Rabbim evlat hasreti çeken herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah

İlgili sorular

Kategoriler

1,440,294 soru

23,677,968 cevap

310,049 kullanıcı

...