0 oy
306 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından
Kızlar ailem evlendikten sonra bana küstüler şuan gidip gelmiyorum, eşimin isteği üzerine küslük gitsin diye aradım acmadilar iki saat sonra kocan ve cinlerin sana Yeter diye mesaj attılar, kardeşlerim beni engelledi, Bayramda babamı arayıp eşimle beraber bayramlaştı k,kaynanam kayınbaba m gidip geliyor onlarla iyiler, bayramlaşma ya gitmeye korkuyorum eşim gidelim nolcak diyo ama gidip bu sefer evden kovarsa, eşimin yanında kararsız kaldım.(Küslük sebebi tamamen benim calismayip evlenme m

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

İyide hayat senin hayatın sen kendj kararlarını verecek yasa gelmisjn ve evlenmek istemisin kocan ve cinlerin sana yeter diye saçma sapan msj atmaları çok yanlış ...

Bu yüzden dolayı kusluk mu olur, ailen biraz fazla abartmış yaa ...

-Reklam-
0 oy
(299 puan) tarafından
Aynı dert bende de var canım ama eşini takdir etdim senin le ailenin arasını yapmak istiyor benim ailemde eşimi hiç sevmez sürekli laf sokarlar sırf ben üni okudum eşim okumadı ve eşim benim çalışmamı istemiyor diye eşimi sevmiyorlar eşimi sürekli istemediklerini belli ettikleri için eşimde konuşmak istemiyor beni onların yanına göndermek istemiyor benim aklıma girip ondan boşanmamı isterler diye 

Ailelerimiz yaptıkları yanlış sağ olsunlar bu yaşa kadar bakıp büyütdüler okutdular annelik babalık görevlerini yaptılar ama artık gerisi bizim kararımız 
0 oy
(50 puan) tarafından
Ne aileler var Allahım ya rabbim 
0 oy
(50 puan) tarafından
.............. 
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin, bu dünyanın öbür tarafı da var nasıl hesap verecekler 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Ne saçma sebep yaaaa.. ailen adına yazık..

Kardeşlerine de yazıklar olsun.. ne saçma bir sebep bu..

Seni çalıştırıp biraz paranı yemedikleri için mi kizginlar
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Ne alaka hayatin boyunca caliscak misin sen?Ailen baya abartmis kusmek icin bahane ariyolarmis gibi
0 oy
tarafından
Kaynanan ve kayınpederle konuşup seninle konuşmamaları da çok saçma onlarla beraber git bence kovsalaar da daha gitmezsn
0 oy
(50 puan) tarafından
Lllşşşşşşşşşşşşşşş

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 357 göst.
13 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,878 soru

12,323,267 cevap

39,029 kullanıcı

Kategoriler

...