0 oy
525 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (49 puan) tarafından
Besiyi kim almali sizce kizlar.

35 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çocugu kendıne guvenıp yapab kişiler almalı:) 
-Reklam-
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Cocugun annesi ve babasi almali sonucta birilerine guvenip bebek yapmiyoruz
0 oy
tarafından
Canı sağ olsun da ben yer yatağında yatırıyam tek canım kimseden bişi istemiyorum ya kim almalı diye bişi çıktı şimdide iki tarafınfa torunu biri beşik alsın biri bebek arabası almak zorunda da degl
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Ilk kizimda babam aldi simdi oglumda ablasinin besigini kullaniyo
0 oy
tarafından

Bebeği yapan kimse herşeyi o almalı bence :)

0 oy
(7,440 puan) tarafından
Çocuğu kim yaptıysa o almalı 
0 oy
(2,576 puan) tarafından
Beşiği bebeğin anne babası kimse o almalı. Kimsenin alma zorunluluğu yok yani 
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Bn kimsedn bisi istemedim ama babam besigi uyku setini ne kdr aldı cnm. Ilk torun naapsn cok hevesli. Kendi annemde kiyafetini aldi hep sagolsunlr
0 oy
tarafından
Normalde burda anne alır kızın annesi ama maddi durumu iyi ise tabi 

Yoksa ebeveynker alır. 
(174 puan) tarafından

Bizde adettendir anneanne beşiği alır yatak yorganı yapar. Ama adet olmasa da annem yine yapardı. Daha hamile olduğumu ogrendi bütün yenidogan kıyafetlerini annem aldı bebeğime yün yatak yorgan yastık yaptı , nevresim takımı , hastane çıkışı, zıbını yeleği patiği vs vs çanta çanta doldurdu valla . Aynı zaman da bende içimden gelen herşeyi aldım , kayınvalidem de gördükçe alırdı ufak tefek bir şeyler iki tarafında ilk torunu kızım . Herkes içinden gelwni yaptı yani böyle olmalı zaten :)

tarafından
Aynen bizdede öyle oldu
Annem herşeyi aldı yürüteçe kadar
Kayınvalınde aldı bezinizi kıyafet vs. Hatta hastane masrafını da odedıler o zaman da sıkılıktık sağolsunkar
0 oy
(51,775 puan) tarafından
bebegin anne babasi.

anane babanne gibi üçüncü kişi almak istersedd makbule geçer yani

biz kendimiz aldik
0 oy
(174 puan) tarafından

Bizde adettendir anneanne beşiği alır yatak yorganı yapar. Ama adet olmasa da annem yine yapardı. Daha hamile olduğumu ogrendi bütün yenidogan kıyafetlerini annem aldı bebeğime yün yatak yorgan yastık yaptı , nevresim takımı , hastane çıkışı, zıbını yeleği patiği vs vs çanta çanta doldurdu valla . Aynı zaman da bende içimden gelen herşeyi aldım , kayınvalidem de gördükçe alırdı ufak tefek bir şeyler iki tarafında ilk torunu kızım . Herkes içinden gelwni yaptı yani böyle olmalı zaten :)

0 oy
(1,714 puan) tarafından
3 dogum yaptım. 2sinin beşiğini annem aldı. 3cünün kini halam aldı hediye
0 oy
(13,373 puan) tarafından
Canım bunda bence taraf adı verilmesi manasız hediye almak isteyen alır almazsa da anne babası alır bebenin 
0 oy
(11 puan) tarafından
eğer imkanınız varsa kendinizin alması en iyisi ama bizim bu taraflar da anneanne alınır derler

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,737 göst.
23 Mart 2020 Diğer kategorisinde Lemka (632 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,069 göst.
5 Mart 2020 Diğer kategorisinde Lemka (632 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 424 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Miracinannesi.34 (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
20 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alca (248 puan) tarafından soruldu

410,767 soru

12,360,221 cevap

41,434 kullanıcı

Kategoriler

...