Bize bişi empoze ediliyo mu bilmiyorum ama gençlik her yerde aynı, ben kendim şahit oldum.. Genç kızlar gece geç saatlere kadar dışardalar ve içip sarhoş oluyolar, yerlerde sürünüp kusuyolar, görseniz içiniz acır cahilliklerine... Ama bir kişi de dönüp bakmaz, taciz etmez, yardım bile etmiyolar zaten.. 5 dakka sona uyanıp otobüse binip evine gidiyo.. Ordaki anne babanın tek derdi sağlık açısından
çok içmesi açısından çocuğuma bişi olur mu... Ama biz bakkala göndersek canından endişe ediyoruz gelene kadar.. Aylarca farklı farklı ülkelerde kaldım... En güzeli de olsa en çirkini de olsa kadına dönüp bakmıyorlar, açık olsa bile bakmıyorlar..
Birşeylere de bayıldığım yok, iyiye iyi kötüye de kötü demek lazım. Biri sırf müslüman Türk diye iyi olacak diye bir şey yok..ben orda şunu demek istedim.. Bu tarz iğrençlikler dünyanın her yerinde var, kimsenin kimseye öğretmesine gerek yok.. Ama bu iğrençlikler karşısında ne kadın ne de çocuk susar, devlet de kurbanın yanında olur... Ama bizde aile de devlet de arabuluculuk yapar. Küçücük çocuklar evlendirilir.. Sanki bu tvler internet çıkmadan önce yok muydu bu tarz şeyler vardı, ama kimsenin haberi olmuyodu.. Konu kendi içinde kapanıyodu.. Çocuklar kadınlar susuyodu.. Videoyu dinleyemedim ama bu çocukcağızı da susmuş yıllarca..