0 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar açık öğretim sınavları virüsten dolayı yapılmayip herkes sınava girmiş gibi gösterilip tam kredi verilecekmis duydunuzmu

image

image

8 Cevaplar

0 oy
(1,071 puan) tarafından
Evet öyleymiş canım. Ben giriyordum sınavlara da suankine virüs yüzünden giremedim bebeğim var ya guvenemedim
tarafından
Benimde 28 falan kaç yıldır giriyosun sınavlara ben 19 yaşındayım ortaokuldan çıkar çıkmaz açıköğretim sınavlarına hemen girmeye başladım
tarafından
Kız kayıt yenileme yapacakmiyiz peki
(1,071 puan) tarafından
Valla canım ben 26 yaşındayım ortaokuldan hemen sonra baslayamadim biraz zaman aldı. Şimdiye bitmiş olması gerekirdi de evlilik falan girdi araya . İşte şimdi bitirmeye gayret gösteriyorum bakalım. Sende mezun olursun insaAllah kuzum
tarafından
Teşekkür ederim inşallah
tarafından
Galiba kayıt yenilemeye gerek yok ya tam bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız bende giriyorum ortak sınavlar tek kaldi normalde kredilerin 350 tamamlanmış yani bende mezun olabilecek miyim yoksa benim için geçerli degilmk
tarafından
Ortak dersler tamamlanır sen sınava gireceginde zorunlu olarak geçemediği ortak dersler seçiliyor ya bence onlar tamamlanır gecer bitirirsin inşallah yinede bı araştır çok bilgim yok benim 3 ortak dersim kaldı
tarafından
Kız bide şey diyorlar 3 defa girdiğinde geçemediği de ortak dersten muaf olunuyor ben iki defa girdim bu öbür sınava girmeden de geçireceklerse ben otomatikmen mezun oluyormuyum ?
(1,714 puan) tarafından
Ben 11 dönemden beri giriyorum. Halen birsey beceremedim
tarafından
Evet geçemediğn derslerden muaf oluyorsun bı kaç defa yapamayınca
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Yani 3 dönem toplam 90 kredi mi verecek anlamadım
tarafından
Hayır hayır tek bir sınava girilmiş sayılıp 32 kredi verilecek yani bir sınavdan en yüksek alınabilecek krediyi
0 oy
tarafından
ben yenileme yapmadım donuk acaba banada kredi verirlermi 37 kredim kaldı mezun olmak için ortak dersleri hepsini verdim
tarafından
En çok 32 kredi alabilirsin bir sınavdan sanırım kayıt yenileme gibi bişey yok herkes için geçerli galiba bı araştırın
0 oy
(148 puan) tarafından
Günlerdir bende bu konu üzerinde bayağı araştırma yaptım canım AÖL resmi sayfasında yazıyor sadece 3.donem sınavı yapılmayacak 1 sınav da ne kadar alinabilecek puan varsa verilecekmiş donuk,silik,aktif vb. Gibi farketmeksizin herkese yapılacakmış benim 205 kredim yalnızca ingilizceyi vermem gerekiyor virüsten dolayı gitmedim sabırsızlıkla bekliyorum bende inşallah güzel olur :)
tarafından
İnşallah ya benim de 3 ortak dersim kaldı ve mezun için almam gereken  28 kredim var yaparlarsa mezunum inşallah
0 oy
tarafından
Evet bende mezun oluyorum bu sayede 18 kredim kalmıştı çok iyi oldu gerçekten:)))
tarafından
Bende çok mutluyum valla
0 oy
tarafından
E biz unv okuyanlara da yapsalardi keske bunu :D 7 dersten geccem diye çatladım abuk subuk sorulsr sormuşlar bide 
tarafından
Üniversite soruları düzgün sorulmuyor cidden ya ama onu bilmiyorum tabi yaparlarmi size yapmazlarmi Allah yardımcınız olsun
tarafından
Yapmadilarr coktaan girdik sinava :(

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 17 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 31 göst.
25 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 156 göst.
24 Aralık 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Ysrelfsmr (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.

404,730 soru

12,123,952 cevap

36,482 kullanıcı

...