0 oy
548 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından
Merabalr kizlar yeni üye oldum eşim askerde şafak sayiyom öyle zorki insan sevdiğinden ayri kalsa

8 Cevaplar

+1 oy
(7,481 puan) tarafından
Rabbim hayirla kavustursun cani.m
(21 puan) tarafından
Amin cnm allah razi olsun
-Reklam-
+1 oy
(1,071 puan) tarafından

Asker yareni olmak zordur ama guzeldir. Aynı yollardan bende geçtim canım. Ve birçogumuz da aynı şekilde . Allah hayırlısını nasip etsin. Bu günler de geçecek elbet kavuşursunuz Allah'ın izniyle ♥️

Bu arada hoşgeldin ☺️ 

(21 puan) tarafından
Aynen cnm çok zor allah hepimize yardim etsin
0 oy
(10,510 puan) tarafından
Rabb'im kavuştursun canım hoş geldin aramıza
(21 puan) tarafından
Hoşbulduk cnm allah razi olsun
0 oy
(9,933 puan) tarafından
Ne zordur gün saymak bide derler ya günler sayarak çabuk bence sayarak hiç geçmiyor benim eşimde askere gitiginde kızım 1 yıl 4 aylikti çok kötüydü ya o günler hep kimsesiz gibiydim kendimi hep yanlız hissederdim Allah yardımcınız olsun inş sağ saglim kavuşursunuz 
(21 puan) tarafından
Ayni cnm benin iki tane var eşim askere giti oğlum 11 aylikti çok zorlaniyom vala herşeye yetişemiyom artik baya yiprandim zaman hiç geçmiyor
(9,933 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum sizi allah yardımcıniz olsun gün bitiginde şukredip bugünde biti diyordum
(21 puan) tarafından
İnşalah bende çok şükür derim
(9,933 puan) tarafından
İns cnm geçecek ztnde ama baya zor geçecek duygusal yandan ben çok yıprandım şimdi beni sinir edince kendime kızıyorum ha bu adam içinde kendini üzup heba ettin oda güler ay cnm esim beni pek severmiste der ins sizede ani olur sizde kavuşunca bahsedip gulersiniz sevginiz güçlenir yaşanilmişliklariniz artar iyi yönleri de var tekrar Allah kavuştursun
0 oy
(739 puan) tarafından
Allah kavuştursun canm 
(21 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
tarafından
Allah kazasiz kavustursun insallah canim..
(21 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
(409 puan) tarafından
Benimkide seneye gidecek canım birde 2 çocukla nasıl yapacam bilmiyorum. Allah kavuştursun inş
(21 puan) tarafından
Amin cnm inan çok zor ben bukadar beklemiyordum gerçekten yaşamayana kadar anlamaz insan
(21 puan) tarafından
Benimde 2 tane çocuğum var baya yipraniyor insan
(409 puan) tarafından
Canım peki eşinin ailesinin yanındamısın yoksa kendi aikeninmi yada evindemi kalıyorsun çocuklarla ben ne yapacam nasıl olacak bilmiyorum hiç
(21 puan) tarafından
Vala cnm hiç biyere gitmedim evde kaldim çocuklarimin düzneni hiç bozmadim anneme gitsem rahat etmem kayananmada gitsem hiç duramam en güzeli ev bence yerinde olsam evde kalirdim
(409 puan) tarafından
Bende öyle diyorum eşime ama nasıl olacak işte bilmiyorum Allah büyük bakalım benim bebekler küçük biri 6 aylık falan olacak diğeri 2.5 yaşında falan ikisiyle tek başıma hiç biryerde kalmak istemiyorum düzenimi bozmakta
(21 puan) tarafından
Vala evde daha rahat edersin çocuklarinla benim kiz 5 yaşinda oğlanda 11 aylikti babasi giti şuan 13 aylik
(409 puan) tarafından
Nasıl oluyor peki canım aileler destek oluyormu maddi manevi yönden zorlukları ne
(21 puan) tarafından
Benim ailemden başka hiç kimse bana bakmiyor inan eşim askere gidince insanlar benden kaçar oldu ne kapimi çalan var ne ariyip soran var kaynamlar bana hiç bakmiyor
(409 puan) tarafından
Canım benim bende aynı ne kendi ailemden be eşimin ailesinden bir beklentim yok baksalar bile kırk yıl başına kalkarlarlar şimdiden bile insanlar onlara gebeymişiz gibi davranıyorlar eşim bir an önce yapıyım askerliği kafamız rahat olsun ona göre kimseyi takmayalım diyor. Dedim liramı ayarla öyle git diye oda tek başımıza başımıza birşey gelirse diye korkuyor ama iyice anladı kimseden hayır gelmeyeceğini anne babanın bile iyi günde var olduklarını
(21 puan) tarafından
Aynen cnm birikim yapsim gitsin yoksa oda sende çekersin benim eşim hiç çalişmadi birikimi yoktu kup kuru bizi birakti allahtan annem vardi bana bakiyor askerlik aradan çiksa inan onlarda rahatlayacak bizde ama zor insanin eşi olmasa ben çok zorlaniyorum evde yeri görünüyor dişarda eşleri görünce üzülüyorum tek sanki yetim gibiyim
(409 puan) tarafından
Dedim zaten kiramı falan ayarla köşeyede biraz atalım diye borcumuz vardı yeni bitti şimdi inş atacağız yavaş yavaş birde devletten asker yakını ve çocuğuna maaş veriyormuş onada başvuracam ihtiyacım olacak çünkü. 6 ay bizde öyle olacağız eşimin kıymetini daha çok anlayacam sanırım
(21 puan) tarafından
Cnm özelden numarami atayim vatsaptan yazişsak olurmu anlatayim sana orda herşeyi devlet ne verecek ne yapacan
0 oy
(798 puan) tarafından
Allah kavustursun tez zamanda asker yareni olmaktan gurur duymalisin
(21 puan) tarafından
Aynen cnm o bi başka şükür vatani görevini yapiyor işte twk sıkınti çocuklarla hem madi hemde manevi sıkıntı çekiyom

İlgili bir soru bulunamadı

408,491 soru

12,273,929 cevap

37,676 kullanıcı

Kategoriler

...