0 oy
1,367 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bugün düğüne gittik evlenen çocuk evin en küçüğü üç erkek kardeşler neyse dans şarkısı çaldı bi baktım herkes kendi eşiyle dnas ediyodu sonra baktım eş değiştirdiler yengesiyle dans ettiler ben şok oldum eve geldik eşime söyledim ne kadar değişik diye evet değişik dedi. Tabi ki herkesin kendi tercihi ama siz olsanız dans eder misiniz? 

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Esimin kardesi benimde kardeşimdir tabiki ederim, bir sorun olarak,ayip olarak görmem bunu. 
tarafından
Yoo dugune gitmenin hicbir mecburiyeti yok. Benim kayinvalidem kardeşinin dugunune gitmedi. Niye mecbur olunsun ki
tarafından
Ben kardeşimin  düğününe gitmesem çok kötü olur mesela onlar aile yaşamına da bagli biraz
tarafından
Iste dinini once tuttu o kardeşinden. Benim kinam muzikliydi oglunun kinasina da gelmedi mesela. Ona gore kina karisik olamaz, muzikli olamazmis. Düğünü de muziksiz yaptik sirf gelsin diye yoksa gelmicekti. Kendi oglunun dugunune gelmiyo yani. O yuzden zorunluluk degil bence
tarafından
Onu anlayacak kapasitede insan çok kalmadı dünyada sizdekiler  kalmış bir tek valla bizde anlamazlar o yüzden
tarafından
Benim ailem zaten o kadar kizdi ki sasirdi etti. Esimde boyle biri degildir cok dugune gittik geldik  E nolduk kizdigimizla kaldik hala icimdedir davullu zurnali dugunum olmadi diye. Ama napayım adamin anasi,teyzeleri gelmeyiz diyolar.
-Reklam-
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Ben etmem bana biraz ters ve acayip geldi .3 tane kayınım var tokalaşırız sadece
tarafından
Benim de aynen 3tane var sadece bayramlarda tokalaşırım o kadar onun dışında normalde sadece konuşurum kafa selamı veririm
0 oy
tarafından
Gayet normal ne var bunda?
tarafından
Fazla samimiyet bence ben uygun bulmam ama yapana da laf etmem herkesin görüşü farklı
tarafından
Mesela o dans edenlerin gelip gıybetini yapmak daha agırdır.Haramı düşünen bunu düşünsün derim.Kimse kimsenin ahlak bekcisi degil olmamalı.
0 oy
tarafından
Olabilir  nasıl annesine anne diyorsam kardeşide kardeşimdir. Bence normal. 
tarafından
Kardeş kısmı evet ama dinen uygun değil ayrıca fazla samimiyet kesinlikle
0 oy
(97 puan) tarafından
Ben kaynimla konuşmam bile kendisi çok soğuk ailesine de oyle bet surat tam ne bayram ne seyran hic ağzını açmaz kimseye o yüzden benim oyle sorunum yok ama böyle birisi olmasaydi düğünde dans etmek isteseydi önce esime bi sorardım.esim.cok kiskanc biri sonradan sorun çıkmasın diye benim.icin sıkıntı değil bi arkadaş vardi bizim kayniyla alkol.icip foto atıyorlardı sarılarak cok samimilerdi kardeşim kardeşim dilinden düşmezdi bana o kadarı çok abartı gelirdi mesela ama herkesin kendi hayati dinen uygun değil.demissin canim dinen o kadar şey haram ki oturup hepsini düşünsek camdan dışarı kafamızı çıkarmayiz o yüzden kendimizi kandirmaya gerek yok 
tarafından
Kuzum tamam ama şimdi öyle diye de her şeyi salmak saçı başı açmak namazı niyazı bırakmak mı gerek bu düşünceye göre tamam her şeyi yapmıyoruz evet ama en azından yapabildiğimiz yapmak gerekmez mi
(97 puan) tarafından
Dikkat etmek önemli ama eşinin ailesi  artık seninde ailen oluyor annesi annen babasi baban kardeside kardesin oluyor ben gunah olduğunu sanmıyorum içinde kotu niyet yoksa
tarafından
Araştır canım nikah düşüyo ve günah ayrıca gereksiz samimiyet eşimin abisinin elinin benim belimde işi ne?
(97 puan) tarafından
Herkesin fikri farklı herkes kendi mezarına girecek
0 oy
(7,127 puan) tarafından
Asla ama asla etmem nikah düşüyor sonuçta 
tarafından
Evet canım aynen öyle
0 oy
tarafından
Hayır etmem...
tarafından
Ben de etmem canım
0 oy
(1,933 puan) tarafından
Hiç haram helal boyutuna bakmadan, düğününü yabancılara özenerek onlar gibi yapan insanlar var kendileri takmıyo demekki. Her kesin kendi fikri sakınan etmez, sakınmayanda takmaz zaten.
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(52,358 puan) tarafından
bu postunu görmüştüm yazamamistim. kayınbiraderimle oyle samimiyetim yok bana ters geliyo mesafe şart hatta okulda kankalarimla bile el kol sakalasi sarılma gibi seyler olmazdi. bi arkadas var karisi abilerine sariliyo falan ben sevmiyorum bic bic hareketleri
tarafından
Ben de sevmem canım hiç. Üniversitede bi çocuk tanışalım dedi elini uzattı ben el sıkmam memnun oldum arkadaşım dedim geçtim
0 oy
(240 puan) tarafından
Yahu ben öz kardeşim ile dans etmemiş biriyim kayin ile mi dans edicem Asla ama Asla hayatta ....
tarafından
Ben de öyleyim canım
(240 puan) tarafından
Dinen cariz değil canım zaten haram elini tutuyorsun dans ederken belini tutuyor ki buda dinimizce haram eşimin kardeşi de olsa haram...
tarafından
Kesinlikle öyle
0 oy
tarafından

Bende etmem hem helal değil hem gerek yok kardeş gözüyle bakıyorum evet benimde kardeşim sayılır ama herzaman arada bi mesafe saygı olmalı sonuçta bir erkek. Zaten eşim hayatta ettirmez dayısı fln olduğu yerde oturtmaz bide dans etsem delirir :D

tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
tarafından
Ne kaynı ya ben abilerimle bile etmedim bugüne kadar kayında kim oluyomuş ki benim belime sarılacak.?
tarafından
Aynen öyle canım

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 271 göst.
0 oy
26 cevap 465 göst.
0 oy
8 cevap 342 göst.
25 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (866 puan) tarafından soruldu

414,059 soru

12,462,026 cevap