Kızlar bana sürükleyici kitaplar önerirmisiniz ? Ha bide internet üzerinden okuyabileceğim bi Program varsa önerin lütfen.... yada play stor é den indirip okuyabilirmiyim ?
Uçurtma Avcisi, Bin Muhteşem Güneş, Şeker Portakalı, Asla Arkana Bakma, Çavdar Tarlasında Çocuklar...
Şimdilik aklıma gelen bunlar. Telefondan kitap okumak için bir program indirmiştim ben ama hiç hoşlanmadım. Bilen varsa bana da soylesin. Evimde olmadigim için kitaplarımdan uzak kaldım :)
Ay en sevdiğim konu kocamla kitaplar sayesinde tanıştık biz :D öncelikle Buket uzunerin kumral ada mavi tuna kitabı var okumadıysan onu kesinlikle oku muhteşem bi kitap :) Hüseyin nilahnilah atsızın bütün kitapları harika. İskender pala od ve şah sultan çok güzel. Bi de geçenlerde bin muhteşem güneşi okudum o da çok güzel :)
PDF kitap
Diye uygulama canım resmi üst üste kitaplar play storyden indirebilirsin bazı kitaplari dinliyedebiliyosun ben şuan Harry Potter serisinin dinliyorum yemek yaparken temizlik yaparken çoğu kitapds var her zamanda guncelleniyo uygulama okuyabilirsiniz ordan
Iskender pala katre-i matem ..
Sarah jio'nun tüm kitaplarını tavsiye ederim
Polisiye seviyorsan Agatha Christie önerebilirim, romantik komedi seviyorsan Sophie Kinsella, tarihi seviyorsan İngiltere tarihini inanilmaz anlatan Philippa Gregory'den önerebilirim. Program için de öncelikle sorayim yabancı dilin var mi yabancı dizi izlemeyi sever misin? ona göre öneri yapayım :)
Şuan elimde p.j. parrish - ölüm şarkısı var
Michael katz - nefes
Michael katz - raydan çıkanlar
Scott micholson - psikopat
Wulf dorn - travma
Wulf dorn - oyunbaz
Wulf dorn - psikiyatrist
Allenn - tanrının psikopat çocukları
John carlowe- psikopat
Anna katharine - ölümle randevu
Paula hawkins- karanlık sular
Jane casey - sessiz kurban
Ashley elston - bizim hikayemiz
Khaled hosseını - ve dağlar yankılandı
Hepsini en az 2 şer kere okuduğum kusursuz polisiye hikayeler. Şiddetle tavsiye ederim.
500 sayfalık olanı bil 2 gün sürmedi bitti. Sürükleyici ve çevirileri mükemmel sayılır.
Birde 72 basımı gazap kuşları var .
bial sani gokdemir'in su saatte ordamiydin? kitabi cok surukleyici polisiye kitabi 1 kere okudum. bi daha okurum yani :)
Ben klasikleri çok seviyorum. Ama sürükleyici derseniz Livaneli, Serenad derim. Ayrıca İçimizdeki Şeytan favorim
Bence netten okuyacagina firsat buldukca satin al.Kitaba dakunarak okumak farkli bisey bence.Hem guzel bir kitaplik olusturup bebegine guzel bir miras birakmis olursun.Ne tarz seversin bilmem ama,ask falan olsun istiyosan Sarah jio,yok klasik ,tarih olsun diyosan Makdim Gorki=Ana,Jack London tum kitaplari,seker portakali,Sebahattin Ali tum eserleri,Kucuk prens,Ucurtma avcisi,otomatik portakal,franz kafka=dava,
1,491,503 soru
24,372,105 cevap
348,095 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın