Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_0c75687520c49346055e8e902a517362, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Askim hele bir şarkı-Aile & Aşk
+1 oy
535 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ya ne zaman bos  dursam ya da aşkım kelimesi  duysam aklıma o kadin geliyor:)))

Aşkım hele  bir şarkı acta dinliyeğ  nınını  nı nı:))

8 Cevaplar

+1 oy
(1,241 puan) tarafından

O ne kız ben bilmiyorum:D

tarafından
Ay link atim  ama kocan duymasın::))
tarafından
(137,461 puan) tarafından
puubahaha video super
-Reklam-
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Askim ha gayret ha haa diye cikarmis simdide☺
(7,936 puan) tarafından
Kiz bulamadim hani bulursam atarim
tarafından
Ay buldum  bunlar halay mi çekmiş:)
(7,936 puan) tarafından
Ahahah evet
tarafından
Ya bunları kim  nerden bulup  paylasyo  acabaaa
(7,936 puan) tarafından
Bende bilmiyorumki cnm
0 oy
tarafından
Ay bu sigarali arka koltukta oturan abla mi wbsbsbs
tarafından
Evet  ya o
0 oy
tarafından
4 çocuğunu bırakıp sevgilisine kaçtığı gün çektiği bir video olduğunu öğrenmeden önce bende çok gülüyordum :(
tarafından
Ay bende onu öğrendim üzüldüm ama o ses tonu ckmyo aklmdan
(360 puan) tarafından
Ay gerçekten mi cnm az önce baktım videoya bende ne kadar iğrenç insanlar varya çocuklara yazık valla
0 oy
(360 puan) tarafından
Bence onlar karı koca değiller ya az önce izledim de bana karı koca gibi gelmediler
0 oy
tarafından
Ay pislik kadın o evlı zaten o adamla sevgılı adam da evlı adıyamanlılar bende oralıyım guluyom ama ıgrenıyorum kadından:))
tarafından
Hıc bılgım yok ınankı ama adam cok tanıdık gelıyor bızım oralardan zaten kadınınds kocası kesın garıban fakir bırıdır ondan anca bosamıs sadece cok pislikler ınankı mıdem bulanıyor boyle kadınları öldürmek ıstıyırum ben benım babam da zamanında bu pıslık adam gıbıydı o yuzden bu ınsanları gorsem öldurmek ısterım ya
tarafından
Yazıklar olsun babam düzeldi mi?

Ya ben bunalrın  olayını youtube yorumlarında  öğrendim basta ilginç komik geldi ama adamın oğlu yorum atmıştı o benim babam silin videoyu diye yazmsti
tarafından
Duzeldı canım annem hakkından geldı onun eskıdendı baya ama ıste unutulmuyor bazı seyler
tarafından
Evet maalesef ...
Ya üzücü
tarafından
Öyle canım
0 oy
tarafından

Asqimmm :D hahahahah

0 oy
(22,059 puan) tarafından
Ilk defa duydum :D
tarafından

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 810 göst.
28 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 848 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Pinar5656 (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 353 göst.
+9 oy
42 cevap 1,472 göst.

413,919 soru

12,458,770 cevap

46,596 kullanıcı

Kategoriler

...