0 oy
715 göst.
Diğer kategorisinde (1,095 puan) tarafından
Kızlar kızım cok fena hayattan bezdirdi.bir dakika durmuyor her istediğini yapmazsak kriz geciriyor. Vuruyor ısırıyor. Bu gün elektrik supurgesinin sopasını eline geçirdi bir anda. Ver dedim vermedi almaya calıstım elinden bir anda vurdu onunla tam gücünle tam kaburgalarıma geldi nefesimi kesti. Ne kuvvettir o demirden seyi kaldırıp vurdu. Doktora götürüp anlatsam durmadı için bir ilaç verir mi ki. Daha onceki götürdüğüm vermemişti bir kaç sey soyledi gönderdi daha beter oldu. Bu arada yası 6. 6 senedir bunu yasıyoruz. Dogdu funda bile 15 dk uyumadı hep agladı

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Acaba niye böyle huysuz ki üzerinde nazar fallan mi var ?

(1,095 puan) tarafından
E nazarı yavrum 6 senedır. Bı fııl boyle bu cocuk. Neler yaptık okuduk hep yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
İç dünyasını şuan sadece doktor çözebilir bu atamadığı enerjinin sırrını o anlayabilir ama doktora üstün körü anlatma detaylı bir şekilde anlat kızının yaşı sni anlayacak düzeyde götür ilaç vermese bile bazı etkinlikler veya aşamalar ile sana yardımcı olacaktır illa ki Rabbim sana güç kuvvet versin bacım 
(1,095 puan) tarafından
Bacım etkınlık vs verdı yok odasını ayır dedı ne dedıyse yaptık
0 oy
tarafından
Kız bi okutun belki üstünde nazar falan var çocuğun 
(196 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah  :D
tarafından
:D Ay güldüm sana kız ama ilaçla olacak bişey olduğunu sanmıyorum
(1,095 puan) tarafından
Napcam gülüm bu boyle cekilmez. Kafayı yerim. Bosatıyordu bizi.
tarafından
Bilen bi hocaya götürdünüz mü canım belki gerçekten belki sizin okumanız yetmiyodur aklıma başka bişey gelmiyo. Bi de çocuk psikoloğuna götürün bakalım ne diyecek? Bi de bi Esma var onu yastığının altına koyunca ya da suya okuyup üfleyince huysuz çocuğun huyu düzelirmiş bi bak bakalım Google amca ne diyecek?
(1,095 puan) tarafından
Bakayım canım umutvallaha bizimki
0 oy
tarafından
Ilaç vermez sanmıyorum belki pedagog yardımcı olabilir neden böyle acaba çokmu inatlasiyorsunuz? Mesela benim oglum 2 yaşında oda süpürge sapıyla oynar ben elinden çekmem eğer zarar vercek bişeyse dikkatini dağıtır yahut başka sevdiği bişeyle takas yaparim o yüzden pek sinir krizi geçirmez 
(1,095 puan) tarafından
Yavrum savuruyor sopayı 6 yasında benimki sekiz kere avizeyi yaladı geçti sopa. Engel olmazsam ya kapının camını ındirecek ya avizeyi.
tarafından
Hmm o zaman pedagog la görüşün canim
(1,095 puan) tarafından
Canım götürdüm ben 4 yasındayken bana dedi ki geçeçek. 4 yas sendromu dedi. Ama yok geçmiyor
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Neden ilaç vermek istiyorsun belli ki dışına bu şekilde vurduğu şeyler yaşıyor. Pedagog desteği alman lazım cocuk doktoru değil
(1,095 puan) tarafından
Götürdüm canım birseyi yok dedi 4 yas sendromu dedi bana geçmedi
0 oy
(707 puan) tarafından
Çocuk ve ergen psikiyatristine götürmen gerekiyor canim.Götur gerekli görürse ilacta verir psikologada yönlendirir.Ben oglumu götürmüştüm konusmuyor diye.Simdilerde kardes kiskancligi var ve beni sinir hastası etti hic soz dinlememeye basladi.Ondan tekrar goturucem.Valla akil akıldan üstündür elbet bir yol gosterirler.

Şunu da eklemeden gecemiycem.Her istediklerini yaptigimiz icin boyleler aslinda.Bizimkidr istediği olmadimi esyalara zarar veriyor bagiriyor.Yoktan anlamalari lazim aslinda.
(1,095 puan) tarafından
Canım ilk baslarda biz yaptık her istediğini aldık maddiyatımız cok iyiydi. Sonra yapmamaya baslayınca cıldırdı. Beni hiç dinlemiyor. Mecburi bir yere cıktığımızda(asla mecbur degil sem cıkmam cunku hep eve kriz geçirerek geliyor ille dısarıda birsey oluyor) yalvarıyorum resmen elimden kacıp baslıyor kosturmaya yalvarıyorum gel elimi tut araba carpacak diye. Defalarca koltukların kenarına turp kendini sallama dedim. Güzellikle kac kere anlattım ne olabilecegini hiç dinlemedi en sonunda boynunun ustune ters takla dustu parkeye valla hı boynu kırıldı sandım.
(707 puan) tarafından
Seni cok iyi anliyorum inan bana.Yapma dedigim.ne varsa yapıyor benim.oglumda.Borc harc olsada ne istediyse aldim.Simdilerde artik borc ustune borc binince alamamaua başladık.Bu sefer herseye surat asar oldu.Bir memnuniyetsizlik var çocukta.Ben kucukken hep bebek arabasiyla gezdirdim inan bana 4 yasina kadar indirmedim.resmen bebek arabasindan durmuyor diye.Simdi 5 yaşında suan evde sureklo sıkılıyormus sıkıldım diyip duruyor.Bebegim var yeni surekli onu kurcaliyor.Bilmiyorum bu yasta mi boyleler yoksa bizimkiler mi bi acayip anlamadim.Okula gitse belki seninki duzelir benim.suan gonderme sansim da yok.
(1,095 puan) tarafından
Bende virustwn göndermem bu sene. Ama doyurdu canıma beni. Yok yapma dediğimi yapıyor birsey olacak diye cok korkuyorum
0 oy
(5 puan) tarafından
Çocuğunda hiperaktivite olabilir mi?
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Bi pedagoga goturun cocugunuzu siddete egilimi var belli ki siddeti gectim eger her istedigini yaptiysaniz boyle davranmasi cok normal
(1,095 puan) tarafından
Bacım götürdüm
(6,198 puan) tarafından
Bir sure umursama birak hayir,yok kelimelerinin ne oldugunu ogrensin aglarsa ya da kriz gecirirse git diger odada napiyosan yap oyle gel de
(1,095 puan) tarafından
Valla canım insan cocugun dan korkar mı korkuyorum
0 oy
(778 puan) tarafından
Benim oğlum da 5 yasini dolduracak aynı dediğin gibi kardeş i var 6 aylık onu aşırı kıskanıyor ona zarar veriyor beni hiç dinlemiyor ne dersem tersini yapıyor bile istiye beni verem ediyor cnm vvala yildim şiddete çok eğilimli ne yapacak inan bende sadirdimmm
(1,095 puan) tarafından
Sorma canım dovdugumuz yok sovdugumuz yok.
(778 puan) tarafından
Aynen kuzum aynn benimki ilk torundu çok simartildii aşırı şimdi de böyle yapıyor baş gelinmiyor
(1,095 puan) tarafından
Aynen oyle cok sımartıldılar.
0 oy
tarafından
Canim yaninda siddet vs oluyor mu, ya da bagrisma falan görüyor mu. Genelde siddet uygulayan cocuklar anne baba cok geriliyorsa, surekli tartisiyorsa iclerinde biriktirip sidde yoluyla atıyorlar. Ama bir pedagog kesinlikle gorsun sorun oldugu belli
(1,095 puan) tarafından
Canım dediğim gibi götürdüm birsey yok dedi. Ama duzelmiyor. Şiddet vs gördüğü de yok. Aksine ne yazıkkı cok fazla sımarttık galba. Hamileyken hep düştü düsecek denildi kızıma. Yasayın a cok ustune düştük.
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Sizin ona olan davranislariniznasil acaba her yaptığına kiziyormusunuz veya evdekilerin tepkisi nasıl gün içerisinde enerjisini atabiliyordu yeterince 6 yaş veyada büyük okula gidecek artık 
(1,095 puan) tarafından
Canım apartman dairesinde oturuyorum Etrafımız hep ana cadde. Onun haricinde evde cok hareketli. Korkudan kızamıyoruz ki biz kızsak o bize vuruyor
(3,033 puan) tarafından
Bence onun gün içinde enerjisini atabileceği bi kurs yüzme dans jimlastik vs biseye göndermenizi tavsiye ederim sosyal yaşamı nasıl akran ilişkileri
(1,095 puan) tarafından
Canım virüsten korkuya birsey yapamıyoruz. Akranı kimse yok. Olsa da cok dikkatsiz insanlar o cocuklar butun gün dısarıda parkta.
(3,033 puan) tarafından
Dediğim gibi çocuğunuzun sosyalleşmesi ve enerjisini boşaltması lazım agresifliği vurma davranışı bu yüzden olabilir dediğim gibi siz ona bi kurs bulun bi aktivitesi olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 108 göst.
0 oy
3 cevap 90 göst.
7 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 156 göst.
27 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 427 göst.
21 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,928 puan) tarafından soruldu

412,046 soru

12,404,058 cevap

44,547 kullanıcı

Kategoriler

...