0 oy
360 göst.
Diğer kategorisinde (280 puan) tarafından
Coraplarini taaa dizine kadar cekiyom cikiyo panduf giydiriyom cikiyo bugun ayakkabi aldim o da hic oturmadi bile aygina cikti hemen  napmam lazim hicbisy durmuyo ayaginda 10 aylik kizim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Corapli alt don yada kilotlu corap kullan kuzum sende
tarafından
İpi nerdesin kız sen nasılsın kalktın mi ayağa bende seni sircaktim
tarafından
Burdaym yavrm :) daha yeni alisma dönemindeyiz ya girsem bile cok yazamyrm. Sen naptn ne zaman doguruyon :D
tarafından
Yarın günüm bitiyor ama gelesi yok pazartesi tekrar cagirdi Dr bakalım ne olcak ya sabahtan beri dua ediyorum sancim gelsin diye ama yok :( boşver bebeginle ilgilen kuzum sen iyi olunda :)
tarafından
Gel hadi özele orda laflayalim:D
tarafından
Hemen kuzum ❤❤
-Reklam-
0 oy
(3,697 puan) tarafından
Külotlu corap dene canım. Aşırı hareket ettiklerinden mi acaba benim kızım da çorabına  öyle yapıyor  o yuzden patikli alt giydiriyorum ben ama benimki daha 3 aylık 
0 oy
(382 puan) tarafından
Canım havalar ısınmaya başladı dışarı cikmicaksaniz evde sicaksa giydirme sende ben giydirmiyorum gündüzleri bazen giydiriyorum geceleri de giydirmiyorum bizimkide aynı giydirince cikartiyo sicakliyodur oda 
0 oy
tarafından
kulotlu çorap denedin mi canim
(280 puan) tarafından
Disari çıkarken giydiriyom onu ama ayakkabi falan da cikartiyo hic durmuyo hemen dusuyo yolda giderken bakiyom ayakkabi yok
tarafından
ayakkabı durmuyor canim ya ayaklarina tam oturmadigi icin heralde bende gecen arkadasimin evinde dusurmusum

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 950 göst.
31 Ekim 2023 Aile kategorisinde Minnos_1 (8,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
17 Kasım 2022 Aile kategorisinde Evrim.34 (546 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
2 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meyross (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 272 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Sedos99 (31 puan) tarafından soruldu

401,984 soru

12,034,167 cevap

36,262 kullanıcı

...