0 oy
993 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kaynvalidem dedi bana oryaya gidiyoruz diye sonra 1 saat sonra eltim aradı ki bana kek puaca kurabiye yapıp getirsen annemgil geliyor dedi bende rahatsızım dedim sizce yapmam gerekiyor muydu yoksa yanlış mı yaptım eltim çocukları kendi annesinde duruyor kendi el lezzetine güvenmediği için bana yap dedi malzemeler benden çıkacak ve ben cya içmeye gitmicem bırakıp geri geleceğim eltim sen bana onları yapsan yeter dedi buyur sende çaya kal demedi bende yapmadım haklı miyim eltim bana kırılmış benim kırılmam gerekmiyor muydu annemgil geldiğinde ben hep çağırırım anlam veremedim yarın da bana gelecekle rtuzlu kurabiye ıslak kek bide puaca yapacağım çay yanına yetr sanırım bana geldiklerinde 

25 Cevaplar

+3 oy
(235 puan) tarafından
Oldu baska emrin deseydin.

Misafir onun misafiri sen yapmak zorunda değilsin
tarafından
Ya 1 sefer günü var diye yardıma gittim orda durdum ama şimdi bu şekilde demesi zoruma gitti kırıldım
-Reklam-
0 oy
(8,064 puan) tarafından

Bu insanlar hangi yüzle böyle konusuyor ya pessss.

Eltin az yesin bir uşak tutsun kendine.
tarafından
Bende anlamıyorum daha ben 10 aylık gelinim o 8 yıllık gelin
(8,064 puan) tarafından
Seni toy görüyor ondan heralde yapma. Haklisin tabiki yapma iyi yapmışsın
tarafından
Valla yapmadım da kaynim da aramadı gelin diye eşimi bizde hiç bisey demedim şuan karşı binamızda otryorlar ne konuştuklarını da duyuyorum yani
0 oy
tarafından
Tabiki haklisin ne sacma baska zamanda istese yapma internette tarif var hepimiz anamizin karninda ogrenmedik kendisine zahmet olmasin diye el.lezzetime güvenmiyorum demistir kuserse kussün 
tarafından
Bende dedim ben evlendiğimde hiç bisey bilmiyordum internetten öğrendim valla
0 oy
tarafından

Kendi misafini kendi agirlasin

tarafından
Aynen oylee
0 oy
(13,265 puan) tarafından
e sen onlari yapacaksan sana gelsinler bari yani
(13,265 puan) tarafından
Kız yazık baska yemek bilmiyo demek.:D
tarafından
Valla snairim bilmiyor bana geldi her geldiğinde kendi mercimek çorbası istedi çorba ne yapalım diyince
(13,265 puan) tarafından
kac yasinda kız ne kadarlik evli
tarafından
33 yaşında 8 yıllık evli o bende 19 yaşındayım 10 aylık evliyim
(13,265 puan) tarafından
haha. Kolay gelsin canım :))
0 oy
(16,137 puan) tarafından
Kız iyiki gelde ikramlari yap çaylara falan sen bak biz otururken dememiş. Hizmetçisi misin sen onun canım.
tarafından
Ah ahh onu anlayan çıksa zaten kaynvalidem desem kızar da araları bozulur ya
0 oy
tarafından
Ne saçma kimseye bisey yapmak zorunda degilsin
tarafından
Ya tamam beni çağırsa gönlümden bisey geçer yapar götürürüm ama ben evldnigim günde beri hiç eli boş gitmedim oraya ya marketten aldm ya yaptım o her zaman boş gelir
0 oy
(1,654 puan) tarafından
Puaça degıl pogaça

Sen onun kölesı degılsın malzeme senden cıkacak var mı yok mu yada ben alayım da beraber yapalım yada bana gelsende beraber halletsek sen daha guzel yapıyorsun beraber yer ıcerız hem gibi gibi gibi seçenekler yerıne yapsan da getirsen ev yemeklerı dukkanı mı burası hayırdır ya ıyı olmus bıde alınıyo hasbama bak zıkkımın kökü 
tarafından
Ay kız beni güldürdn ya sabahtan beri ben bide hamileyim ya 34 haftalık ağzım burnumda zaten sen yapsan nokuyorsa
(1,654 puan) tarafından
Bıdeeee bıde hamılesın pes çüş dubble oha ya pişkın pislık asla da yapma gıtme
tarafından
Gitmedim de yapmadım da karşımda oturuyorlar şuan seslerini duyuyorum insan Bi der bu kız hamile bari yardım edeyim cam sildiğimi görüyor gekiyom demez küçük kızı göndereyim der onda her yeri mahveder
(1,654 puan) tarafından
Uzak dur durabıldıgın kadar valla degmez
tarafından
Benim eski postlra okuyabilirsin bak oradan halimi anla
0 oy
(834 puan) tarafından
Eltin sana öyle demiş madem sen de eltine söyleseydin gel kayinvalideyide al bizde içelim diye
tarafından
İsim garip yönü de şu ki istanbukdan amcamız geldi kaynvakdmglde kalıyor gelince onlar da 8 kişi gelecek hepsi eltim de 33 yaşında ben 19 yaşındayım daha yapsın ya bannae
(834 puan) tarafından
Boşver canım kendi yapsn
0 oy
(1,634 puan) tarafından
İyi ki yapmamişsın o ne öyle ya sen mi davet ediyon yoksa o mu belli değil sakın yapma sonra öyle alışır. 
0 oy
tarafından
Ezik olma kırıldığını sen duyur herkese beni davet etmeyip bide sipariş veriyor söyle onunda kulağına gitsin kırıldığın
tarafından
Hhahah kizahmet kayanin sarkisi geldi aklima ezdirmem sana kendimj :D
tarafından
Hajaja :D
0 oy
tarafından
Ay yuzsuz en iyisini yapmışsın sinir oldum ya 
0 oy
tarafından
Yapmazdım sen hizmetçi misin? 
0 oy
(6,188 puan) tarafından
Niye sen keriz misin?Onun misafiri kendisi yapsin
0 oy
(493 puan) tarafından
Seni canlılı gönülden tebrik ediyorum bacım iyiki yapmamışsın:)  ben burda sınır oldum eltine kendi eli ayağı tutmuyormu
0 oy
tarafından
Seni kullanmasina izin verme ne sacma şey yap dio bide senin canın yokmu senin cocugm yokmu bıt olur iki olur yardım edilir istemek nedir yav
0 oy
(188 puan) tarafından
Belki kapida buyur diyip israr edicekti.Ama bunda ayip olcak bisey yok rahatin yokmuş sonucta
0 oy
(7,097 puan) tarafından
Iyo yapmissin valla annesigil gelecekse kaldirsin kicini yapsin
0 oy
tarafından
Biz eltimle birbirimize misafir gelecegı zaman 1 çeşit yaparız da senın ki iyice abartmış yanı istersen evi de temizleyeyım deseydin az istemiş 
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Senin haklısın tabi ki canım. 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 554 göst.
0 oy
24 cevap 1,318 göst.
+1 oy
27 cevap 976 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy