Kzılae bilen bilir kacarak evlendik biz esımle o an ki psikolojiyle gelinlik dugun felan olmadı hos kaynanam yine yaptı yapacağını isteseydim esım her sekulde yapardı emınım ama o an benim de psikolojim hayırdan yana oldu. Esim bugun ogle den sonra eve geldi bırsey konuscam dedı ne oldu dedim kactık ettik sukur mutluyuz ama ben senin gelinlik giymenı ıstıyorum her kadının hayalidir gelinlik dedı sen gelin dçben damat olıyım cekım yaptıralım dedi cekımını var ama elbise gıymıstım 2 cocugumuz olucak sacmalama dedım hayat bizim askım zaman geriye gelmez evet olacak dedi 2 bucuk senelik evli kadın olarak gelinlik ayakkabı kuafor fotografcı bakıyorum suan ama ıcım kelebekelerle doldu Sankı boyle ınce adam aglasam mı gulsem mı bilmiyorum.... Siz olsaydınız napardınız kararımız kesin ama muhabbet olsun
Eşin senı gerçekten sevıyormuş iyikide kaçmışsın yaptır bencede çok guzel olur hattaa çocugunuzuda alın yanınıza
Aaaa senin kactigina cok sasirdim bigun hikayeni dinlemek cok isterim
Ne mutlu Rabbim karşına böyle düşünceli bir eş çıkarmış . Huzurunuz hiç bozulmaz inşallah
Çektirmelisin beyazlar içinde çok, güzel olacaksn cnm oğlun sen eşin ve bebeğin daha ne olsun :)
Bol bol eşinle resimler çek sonra sen eşin oğlun bide bebeğinin ultrason resmi ile çek cnm hatıra olur
1,493,279 soru
24,398,994 cevap
349,961 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın