0 oy
591 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşimin balıklarından bahsetmiştim onlara çok düşkün hemde öyle böyle değil benimde sinirlerim bozuluyor kötü davranıyorum ona bugün çiçek yollamış ama yine de balıklara baktıkça sinirlerim bozuluyor onlara daha ilgili

image

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Baliklara bakinca sinirinmi bozuluyor :D

tarafından
Seninde eşin onların yemek yiyislerine kadar izleyip bı de nenni söylerse sende sinir olursun
tarafından
Daha neleeerr niye okadar bağimli baliklar ölse aglar derecesindemi
tarafından
Benim esimde oyleydi cocuhumuz yoktu o zaman ben sevmiyordum bide surekli oluyorlardi benden biliyordu ben hic karismazdim yemegi suyu temizligi hep ona aitti her serefinde olunce kahroluyordu en son 1 tane kaldi oda baya 1.5 srne yasadi oda olunce dahada almadi sonra bende yanlislikla akvaryumu kirdim balik hikayemiz boykelikte bitti hayali vardi sirf bi duvari buyk akvaryum yapcam diye simdi ucuncu cocugum oluyo cocuklar yeter ona :)
tarafından
Benimde iki çocuğum var ama.yetmiyor herhalde
tarafından
Kiz bosver adam eve bakiyomu sanada duskun belliki cicek yollamis bu kadar sıkbogaz etme hicmi aktiviteleri hobileri olmasin hem hayvanla indanin ne farki var oda can oda can cocugumuzla ilgilenmezsek nasil olur baligi sevicek konusucak hersey olucak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kizzz bosver balik malikk adam ne guzel cicek yollamis, baliga ilgi gosterse nolurrrr.
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Televizyonda psikolok rahatlamak için evinizde akvaryumun karsına gecsin balıkları izleyin size cok iyi gelecek herkes evinde balık baksın demişti bende eşime diyorum ki balıklar bir saga bir sola dolasırken ona baktıkca tansiyonum düşecek basım dönecek daha cok psikolojim bozulacak diyorum:)) sizde benim hesap olmus. Bakımı zor balık bakmanın ama esin bakıyorsa sorun yok. Kuzenimin eşi bildiğin kocaman akvaryum aldı evine adamın 4+1evi var Bi odası sırf balık için karsısında da koltugu kendine oda yapmıs bazı adamlar cok seviyor bosver takılma küçük seylere Allah Baska dert vermesin
tarafından
Boyuna masraf yapıyor neymiş urucekmis banane ya istemiyorum bunaldım yemin ederim oturmuş hayvanların yem yemesini seyrediyor nenni söylüyor elini sokup seviyor
(1,714 puan) tarafından
Canım bosver ne güzel işte. Dısarı cıkıp arkadaslarıyla gezse tozsa daha mı iyi. Kendine eglence yapmıs ne güzel. Kuzenin kocası da aynı. Balık satan yerlere veriyor küçük balıkları. Dogurtuyor onları eliyle :)) senin esinde balık satan yerlerle anlassın oraya dogan küçük balıkları satsın hem ek gelir olur.
tarafından
Bizdeki balıklar öyle değil cifti 750 TL en az doğum yapınca anne yavrularını üstünde taşıcakmis diğer balıklara benzemiyorlar
0 oy
tarafından

:DBaliklarimi kiskandin kiz allah iyiligini versin filmsin vallah 

tarafından
Kıskanıyorum tabikide balıkları değil gösterdiği ilgiyi kıskanıyorum
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Ya cook guzel ciceklerim en azindan gonul almayi biliuo. Bnce sende takma :) mutlu oldum senin adina
0 oy
(163 puan) tarafından
Kız benim eşimde bahçede çiçek yetiştiriyor  hiç çıtımı çıkarmam sabah kahvaltı yaptınızmı diye aramaz çiçeklere su verdinmi diye arar işten geldimide kendi ilgilenir ve sabah evde olsa kendi sular vala uğraşın nolmuş  herksin bi hobisi var
0 oy
tarafından

Balıklara bakınca niye sinir oluon ki

0 oy
(804 puan) tarafından
Allahım tek değilim. Resmen adam onlarla daha vakit geçiriyor. Önünde oturup saatlerce bakıyor. Bir saat uğraşıyor. Ilk çok zoruma gidiyordu ama şimdi alıştım oda biraz azalttı bu huyunu
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Eli iste gözü oynasta olacağına bırak bosver balıklarla ilgilensin.  Sende azcik alttan al bak gönlünü almaya çalışmış 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 79 göst.
0 oy
0 cevap 33 göst.
0 oy
1 cevap 51 göst.
0 oy
1 cevap 81 göst.

409,410 soru

12,304,722 cevap

38,539 kullanıcı