Ya kızlar annem çok hevezsiz bebeğime karşı kesinlikle Bi şey alsın yapsın istemiyorum ama söylesin istiyorum söylese bana yeticrk mesela kayinvlaidem Bi dünya şey aldı akülü arabasından tut bileziğine kupesine kadar ama annem hiç öyle değil böyle bazen Bi şey buluyorum nasıl diye gereksiz ne gerek var falan diyo kayinvlaideme gösterince hemen alalım diyo ikisinin de maddi durumu aynı annemin ilk torunu kayinvlaidemin 3. Torunu annemin de kayinvalidemin de eşi yok babalarımız öldü ama şöyle söyliyim abim evli değil sırf PlayStationla rahat oynasin diye lcd televizyon aldı abim oyune sinirlenip televizyonu kırdı daha 1 aylıkken annem gitti ikinciye Bi daha aldı şimdi de ben çalışıyorun kızım annemde kaliyo her seferinde laf sokuyo bırak artık işi diye kayinvlaidem ise tam tersi istediğin kadar çalış kızım ben bakarım falan diyo böyle anneme oturmaya gittiğimizde ilk kızımı sever sorna telefonla oynar kayinvlaidem tam tersi devamli kızımı okşar ama kayinvlaidem bisiler alınca da annem kıskanır onlar çok ilgi gösterince bozuluyo hemen
1,497,768 soru
24,466,647 cevap
354,928 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın