BENİM kocam yapmaz etmez diyenlerdenim, hayatımda çektiğim en büyük acı diyebilirim.1.5yillik evliyim 1 oğlum oldu 5 ay önce.2 aydır aldatiliyormuşum eşimin telefonu nuknu gördüm hemde karşı dükkanında calisan elemanla.Yasayamam sanmıştım yaşadım ayrilirulim sanmıştım yapamadım ağladım günlerce feryat ettim.Kendi ailemeeaileme gitmek istedim çocuğumu kabul asla etmezler dedim.Sonra eşimi karşıma neden dedim.Oda gururunu çok kırdığımi beni böyle cezalandirdigini Kac aydır birbirimizi kırıp duruyorduk.Buyuk laflar ettim kırıcı kelimeler ama ne olursa olsun hakkım bu değildi.Esim bitirecegini söyledi ardından yine büyük kavga ettik ve yine konuşmalarını yakaladım.Kaç kez gitmek istedim yapamadım oda bırakmadı.Beni seviyor bende seviyorum en son geçen hafta büyük yemin etti birdahada olmayacak ama sende kendini duzeleteceksin diye.O günden sonra herşey yolunda gitti.Telefonda bişey görmedim konuştuğu kızıda çalıştığı dükkandan kovdurmuş. Sadece telefon üzerinden konuşmuşlar başka bişey yaşanmamış. Acısı hep aynı şekilde kanıyor kızlar yardım edin bana psikolijim bozuldu.Sizleere şunu sormak ıstiyirum sadece? Geçmişte takılıp acı çekmeye devam edip bırakıp gideyim mi yoksa ileriye bakıp yuvamı toparlayayim mi?