Gerçekten çok sikildim kızlar bugün babam aradı ne zamandır aramiyordu davalarım falan vardı ariyordum acmiyodu ben yıkılmış bir ailenin kızıyim sürekli babam annemi suclar annem babamı sonuçta iki canliyim annemlik bir konu oldu babam başladı anneme saydirmaya hangi kız çocuğu annesine küfür edilmesini kaldirirki baba küfür etme sonuçta karnından çıktım o suçluysa sende suçlusun suc tek taraflı değil ki dedim bunda ne kötü laf var birden ben serefzm ben kötüyüm her şeye rağmen sahip ciktim ben pisligim diye saydiriyo Allah askina ben na yapiyim kaynanam bi yandan kaynanam bi yandan eşim bi yandan iki canliyim ya yeter bu kadarı ben onları dusunurken onların bana yaptıkları nasıl verecek bunlar hakkimi
Allah yardimcin olsun canim
Canım öncelikle üzme kendini. Olan sana oluyor, kimseye birsey oldugu yok. Konuşmalarından üzülüp, geceleri sabaha kadar uyuyamiyorsan birak aramasın, hafta da bir ara oda bu şekilde kıymetsiz geliyorsa iki haftaya cikar yine anıysa bi ay. Insanin ici dayanmıyor ama kimsenin bizi düşündüğü yok kimse senin derdine çare olmuyorsa kimsede derdiyle seni çaresiz bırakmasın.
1,495,218 soru
24,426,935 cevap
352,114 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın