0 oy
1,243 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İbb anne kartı 0-4 yaş arası annelerin ulaşımda ücretsiz kullanması için verilen bir kart..öncelikle sisteme kayıtlı olmanız aktivasyon yapmanız gerekli online başvuru için..sonra kart başvurusu seçenekleri arasından anne kartını seçin fotoğraf yükleyin net ve yakın çekim sonra 10 tl ödeme istiyor hesabınız varsa ordan ödersiniz size en yakın alabileceğiniz noktalar var metro istasyonları gibi..size mesaj geliyor hazır diye gidip alabilirsiniz..haberde eşler de almaya gelebilir diyordu ama emin değilim..ben dönüşte alıcam inşallah

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Aktivasyon ne aşkım ya

image

Bende böyle yazıyor

tarafından
Cnm sol tarafta kart başvurularım diye seçenek var orda görünür eğer başvuru yaptıysan detaylarına bak bende basım aşamasında diyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kız anne bebek kartı diye ben kızım oğlum kendinin fotosunu koydum :woot: aile fotoğrafı 

Olumsuzmu olur 

(4,208 puan) tarafından
Olmuyor canım denedım :)
tarafından
Nasıl yani
0 oy
tarafından
Ya cnm ben resim koydum ama emin değilim eğer olmasaydı resmi kabul etmezdi dimi onay vermezdi yani. 
tarafından
Evet resimler olumsuzsa uyarı verirdi zaten

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 255 göst.
29 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sarikizzz (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 368 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Tugcemaydmr (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,141 göst.
29 Ekim 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gurbett (708 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 1,771 göst.
24 Ocak 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde YAVUZ AMINE (1,017 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,719 soru

24,634,890 cevap

365,379 kullanıcı

...