0 oy
539 göst.
Diğer kategorisinde (350 puan) tarafından
Bugün sabah şoka girdim kızlar bebeğimle almadılar dün akşamdan kısıtlama yasak geldi dedi çalışanlar bende mecbur giremedim alışverişimi yapamadım ama herkez çocuklarıyla dısarda plajda marketlerde a101de doğrumu bi haber intarnettede böyle bir huber görmedim 

11 Cevaplar

0 oy
(12,520 puan) tarafından
Valla artık takip etmiyorum zaten evdeyiz 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yooo olsa heber çıkardı 
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Maskeniz var miydi belki ondan almamışlardır. Haberlere baktım olsa muhakkak yazardı.
(350 puan) tarafından
Evet vardı hatta süleyman soylu açıkladı dedi eşime sordum yok dedi kanallara baktım internet sayfalarına baktım yok öyle bişey kendince yasak getirdi heralde
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Öyle bir haber duymadim kuzum daha bu sabah ellerinde minicik çocuklarıyla annelee a101 e girdiler
(350 puan) tarafından
Evet bende iyk a 101e girdim bişi demediler hatta jandarmalar bile gördü şok kendince getirdi heralda canım
0 oy
(1,505 puan) tarafından
Bugün denetim varmış geniş çaplı belkide ondan almadılar içeri yoksa yasak gelmedi daha
0 oy
tarafından
Evet yasak geldi ama kimsenin haberi bile yok. Seviyorlar yasak getirip haber vermemeyi işin ucunda para cezası olunca herşey oluyor. 
(1,505 puan) tarafından
Ne zaman geldi kız gene
tarafından
Bilmiyorum canım yotubta karşıma cıktı bugün
0 oy
(135,906 puan) tarafından
Post yukari ciksin
0 oy
tarafından
Ama yaş kısıtlaması fallan olursa çok iyi olur , biran önce bu vuris bitsin yaa
0 oy
(120 puan) tarafından
Dün akşam ve bu sabah  a101 girdik kizimla ( 2 yaşında) problem olmadı pazarda gittik
0 oy
(7,929 puan) tarafından
Burdaki şok, mikros ve bim bebekte maske yoksa almıyor  başlangıçtan beri.1 yaşındaki oğlum Aras da taktırmıyor maskeyi
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Canım tüm market ve mağazalarda denetim var o yüzden almamış olabilirler skntı olmasın diye 
(350 puan) tarafından
Canım ilk a 101e girdim hiç bişi olmadı adam dalga geçti herade yok öyle bişe

İlgili bir soru bulunamadı

412,500 soru

12,419,186 cevap

45,144 kullanıcı

Kategoriler

...