0 oy
563 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kızlar yaziflatiyormus kullanan varmi okuduğuma göre eczanelerde varmış fiyat bilgisiniz varmi merak ettim

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Diyet zayıflatır inanma ilaç takviye vb. şeylere 
tarafından
Tamam canm Sağol
-Reklam-
0 oy
(948 puan) tarafından
Bunlara inanıp Paranı Ziyan etme derim Cnm
tarafından
Sagol canim :)
(948 puan) tarafından
Sende sağol canım ☺️
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Kuzenim kullandı 2 aydır regl olamıyor bence hiç bulaşma 
tarafından
Yaa demekki yan etki yapmış
0 oy
tarafından
Asla inanma bunlara aslaa her ay bisey çıkıyor sonra bu cikanlar 2 3 ay sonra haberlerde yok sacimi doktu,bobreklerimi bozdu,kalp ritim bozukluğu yapti diye haberleri cikiyor. Hicbirsey sen otururken senden kilo verdirmez, verdiriyorsa muhakkak bir organini bozuyordur
tarafından
Haklısın bacim teşekkür ederim sadece sormak istedim kilo sorunum var biraz
tarafından
Benimde vardi bende bi ilaca sarmistim 18 yasindaydim ailemden gizli kullanoyodum. 1 ayda 15 kg verdim ohh ne guzel geziyodum. Gozumu bir actim birgun hastanenin acilinde cenem acilmiyor kitlenmis, doktorlar bağırıyor tepemde. Meger kalbimi bozmuş, karacigerimi zedelemiş.  Aklim gitti hastaneden ciktim 10 gunde geri aldim o kiloyu bide. Ama diyetle kendim 25 kg verdim yemeyince oluyor canim vallahi bak, yemiyosun azicik hareket ediyosun veriyosun.
tarafından
Cok geçmiş olsun canm cok üzüldüm senin adina insallah bende vere bilirim dogumdan sonra hic gitmedi daha aldım çok takıyorum kafama
(3,136 puan) tarafından
Doğum yapalı kaç ay oldu canım. Ben 6 ay önce doğum yaptım ilk başta bütün  kilolarım gitti. Kızıma süt olsun diye bol bol yiyordum tekrar 4 kilo aldım moralin bozuldu. Son 15 gündür ekmeği ve abur çukuru kıstım ve egzersiz yaptım göbeğim gitti en azından yapmaya devam edecektim kintekrsr hamile kaldığımı öğrendim
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Bu tür şeylere inanmıyorum canım ben. Boğazından kıstığın zaman zayıflarsın. Ve biraz egzersiz en iyi çözüm. Ben bu şekilde etkisini gördüm en azından göbeğim gitti 
tarafından
Anladım cnm. Teşekkür ederim
(3,136 puan) tarafından
Rica ederim canım. Leslie yaparsan onun etkisini baya görürsün
0 oy
(3,250 puan) tarafından
Sakin böyle şeylere para vermeyin zayıflamanın tek çaresi bol su ve ekmeği kesmek 
tarafından
Sağol canm
0 oy
(233 puan) tarafından
Canım bence inanma böyle şeyler ben yürüyüş yaparak boğazımdan kısarak 7 kilo verdim bence sende dene mutlaka verirsin 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 345 göst.
7 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 366 göst.
24 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 381 göst.
2 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde M. Nur (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 3,178 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde .._ (1,270 puan) tarafından soruldu

411,916 soru

12,400,198 cevap

44,398 kullanıcı