Merhaba kızlar öncellikle derdimi anlatacak kimsem yok uzun oldu hakkınızı helal edin.
Görümcem bugün doğum yaptı şimdi ne alaka başlıkla diyeceksiniz ama.3 ay önce bende doğum yaptım ve sütüm gelmedi.Doktora sordum sütün gelene kadar mama verebilirsin dedi.Kaynanam ve görümcem karşı çıktılar işte emdikçe gelecek mamaya ne gerek var falan.Ama oğlum 3700 gr.doğdu ve sadece 5 günde 700 gr.verdi açlıktan.Çocuğum1 hafta açlıktan bas bas bağıra bağıra ağladı.Artık sesi çıkmıyordu ağlamaktan.Tabi süt gelmeyince oda memeyi almak istemedi.Kaynanam da ogluma sen bilirsin acikinca eşek gibi emcen deyip duruyordu.Işte 5 gün sonra doktora gitti sarılık oranı yüksek çıktı ve doktor çok kilo vermiş 3 gün sonra gelin eğer sarılığı azalmazsa hastaneye yatırırım dedi.Kisaca cok ağlattılar çok çektirdiler zaten ondan sonra sütüm kesildi oğlum mama yiyo su anda.Ama görümcem doğurur doğurmaz mamasını aldı ki onun sütü benimkinden fazla geliyor.Benim evladımın günahı neydi diyip sinirden ağlıyorum şuan.Eşim de hiç destek olmadi mama almamak için direndi yani kısaca hiç birine helal etmiyorum hakkımı ne yaşadıysam misli ile yaşasınlar inşallah